16/9/2021

To Semifind.gr στηρίζει το Ναυτιλιακό συνέδριο MARiEDU 2021 με την αιγίδα κυβερνητικών, επαγγελματικών και θεσμικών φορέων

Εκπαιδευτικά Νέα

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται σε ψηφιακή μορφή το Ναυτιλιακό συνέδριο MARiEDU 2021 με την αιγίδα κυβερνητικών, επαγγελματικών και θεσμικών φορέων. Το Ναυτιλιακό Συνέδριο MARiEDU αποτελεί ένα σημαντικό meeting point στελεχών και συνέδρων από διαφορετικούς χώρους και κλάδους. Η φετινή διοργάνωση έχει βασικό θεματολογικό άξονα:

ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Οι Διεθνείς απαιτήσεις, και ο ρόλος
Πανεπιστημίων & Ιδιωτικών Crew Training Centers  

Κατά τη διάρκεια του 4ου MARiEDU οι σύνεδροι θα έχουν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ναυτιλιακή εκπαίδευση που παρέχουν Πανεπιστήμια ιδιωτικά και δημόσια, Κολλέγια καθώς και training centers ναυτιλιακών εταιρειών. Επίσης θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας όσον αφορά τον Ναυτιλιακό κλάδο όπως επίσης και τον τομέα της ακτοπλοΐας. Το MARiEDU συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις συνεδριακές συζητήσεις με ανθρώπους τόσο απο τον τομέα της  Ναυτιλιακής εκπαίδευσης, όσο και με διακεκριμένους  επαγγελματίες της Ναυτιλίας.

Όσον αφορά τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, θα είναι οι εξής :

Coordinator: Mr. Theodore Chouliaras, Bod President, UP OILTANKERS INC
A. Mrs.Vicky Apostolopoulou, Business Development Executive- School of Maritime Studies, METROPOLITAN COLLEGE
B. Prof. Serafim Kapros, Department,of Shipping , Trade and Transport, UNIVERSITY OF AEGEAN
C. Mr. Dionysios Polemis, Assistant Professor of  Inter. Economics & Seaborne Trade, UNIVERSITY OF PIRAEUS
D. Mrs. Daphne Fountoukakou, Managing Director, IST COLLEGE 
E. Mr. Konstantinos Manifavas, Official representative, NAVAL ACADEMY OF VARNA IN GREECE 
F. Capt. George Vlachos, Training Consultant, COSMOS Nautical Training Center and Mediterranean Maritime Academy
G. Capt. Dimitris Kalosakas, Group Training Director,  ELVICTOR GROUP (CYPRUS)

Το Ναυτιλιακό συνέδριο MARiEDU 2021 το οποίο και θα πραγματοποιηθεί μέσω της προηγμένης πλατφόρμας e-expo έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς σχεδιάστηκε για να παρέχει στους συμμετέχοντες εκτός την παρακολούθησή του μέσω live streaming σε παράλληλα και ταυτόχρονα κανάλια και ιστοσελίδες, την δυνατότητα  να περιηγηθούν με εικονικής πραγματικότητας διείσδυση, στα Εκθεσιακά Περίπτερα των  Πανεπιστημίων, Κολλεγίων, Ναυτικών Ακαδημιών καθώς και Χορηγών μας.


ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ MARiEDU
·  Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ναυτιλίας
·  Στελέχη Ναυτιλιακών εταιρειών
·  Σπουδαστές και Εκπαιδευόμενοι


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Το MARiEDU πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το 2018 ενώ το 2020 διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η επιδημία covid-19, σημειώνοντας παρά την διαφορετική του δομή σημαντική επιτυχία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού απο το Ναυτιλιακό και Εκπαιδευτικό κλάδο.

Το περσινό συνέδριο διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με επίσημα αρχεία Google Analytics, το παρακολούθησαν 6517 μοναδικά άτομα ενώ σημείωσε και παράλληλες θεάσεις που έφτασαν τους 2946 συνέδρους.. 

Προβολή συνεδρίου: https://mariedu2021.e-expo.gr/#
Registration: https://mareconf5.webnode.gr/

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας