30/03/2021

Πρόσκληση σε Δωρεάν Πανελλαδική Διαδικτυακή Διάλεξη από την Τουριστική σχολή ΙΙΕΚ Anko

E-Learning

Τι κάνει μια καριέρα πετυχημένη;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νέας εργασιακής εποχής;
 
Με τι κριτήρια θα επιλέξω τα επόμενα βήματα της καριέρας μου;
 
Σε μια εποχή που άλλα επαγγέλματα γεννιούνται και άλλα χάνονται, που η πανδημική κρίση άλλαξε την ισορροπία διάφορων κλάδων, τα κρίσιμα αυτά ερωτήματα απασχολούν πλέον όλες τις ηλικιακές ομάδες.
 
Η επιλογή μιας σταδιοδρομίας είναι μια σειρά μικρότερων αποφάσεων που προσθέτουν μεγάλο αντίκτυπο στην ευημερία και την ευτυχία σας. Μπορείτε να τις θεωρήσετε ως τα καλύτερα στοιχήματά σας στην πορεία, βάσει των πληροφοριών που έχετε εκείνη τη στιγμή και έχοντας κατά νου τι μπορείτε - και δεν μπορείτε - να ελέγξετε.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, τo IEK-ΚΔΒΜ Anko, διοργανώνει Ανοιχτή Πανελλαδική Διαδικτυακή Διάλεξη με θέμα «Ποιο επάγγελμα να διαλέξω; Τεχνικές Career Coaching» το Σάββατο 10 Απριλίου και ομιλητή τον κ. Γιώργο Προφέτη PhD για να δοθούν συμβουλές και οδηγίες για τη σωστή επιλογή επαγγέλματος.
 
Λίγα Λόγια για τον εισηγητή
O κος Προφέτης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ, ΜΒΑ) στη Μ. Βρετανία και κατέχει δίπλωμα στο Life Coaching. Επίσης, είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά.
 
Επαγγελματικά έχει διατελέσει ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων εταιριών. Επίσης είναι συγγραφέας, άρθρων, σεμιναρίων και βιβλίων ("14 Απλά Μαθήματα Life Coaching", "Το Ταλέντο της Επιτυχίας", "Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" κ.α).
 
Διάρκεια Διάλεξης
Η διάλεξη θα υλοποιηθεί Live, 10:00-12:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.
 
Σε ποιους απευθύνεται
Η Τουριστική σχολή ΙΙΕΚ Anko Academy προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, μαθητές, γονείς, ανέργους, επαγγελματίες, σπουδαστές και
 
γενικά όσους αναζητούν το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό στη ζωή τους, να παρακολουθήσουν αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα διάλεξη. Στόχος της Anko είναι η υποστήριξη μιας κοινωνίας που ευημερεί.
 
Δηλώστε τώρα συμμετοχή: https://bit.ly/3d9GT22
 
Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 22410-62488, 22414-01016
 
Με την δήλωση συμμετοχής θα λάβετε το Zoom Link για την παρακολούθηση της διάλεξης.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας