18/3/2021

TÜV AUSTRIA Hellas: Χάλκινος χορηγός της Olympian Racing στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1 In Schools

Εκπαιδευτικά Νέα

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, υποστηρίζει την ομάδα Olympian Racing και ενισχύει τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό F1 In Schools. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «ΑΚΟÜΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟÜΜΕ» αλλά και της απτής στήριξης μαθητών και φοιτητών, ώστε να αξιοποιούν νέες και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν την κινητικότητα, την ενεργοποίηση και την αυτονόμηση των νέων, μέσω του Εκπαιδευτικού Οργανισμού  TÜV AUSTRIA Academy, η εταιρεία στηρίζει ως Χάλκινος Χορηγός τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα, η Olympian Racing αποτελεί μια ομάδα συνεργασίας των ομάδων Sciron και AlimoDynamics του Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης και του 2ου Γενικού Λυκείου Αλίμου και έχει ήδη εκπροσωπήσει επάξια τέσσερεις φορές τη χώρα μας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Μετρώντας ήδη 8 χρόνια εμπειρίας και πολλαπλές διακρίσεις, φέτος προκρίθηκε στον διαγωνισμό F1 in Schools -Φόρμουλα 1 στα σχολεία, που αποτελεί μια παγκόσμια πρόκληση τεχνολογίας για μαθητές 11-19 ετών.

Η κορυφαία διοργάνωση συνδυάζοντας την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανολογία και τα Μαθηματικά (STEM Εκπαίδευση) έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που συμμετέχουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες με διαδραστικό τρόπο. Επιπλέον πρόκληση της ομάδας θα είναι η σχεδίαση και κατασκευή ενός αμαξιδίου το οποίο θα αγωνιστεί σε μια πίστα 20 μέτρων.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με προσανατολισμό την πρωτοπορία και όχημα τη δια βίου εκπαίδευση μέσω της TÜV AUSTRIA Academy, συνεισφέρει με όσα μέσα διαθέτει στην ουσιαστική στήριξη των νέων. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης καινοτόμων προσπαθειών για την εξέλιξή τους, τηρεί αυτή τη δέσμευση στήριξης, συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους που ταξιδεύει το όνομα της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Γιατί η Εκπαίδευση είναι Πολιτισμός! 

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας