19/2/2021

Έναρξη Λειτουργίας Πλατφόρμας Researchers‘ Book για Επιστήμονες

Εκπαιδευτικά Νέα

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων  σας καλωσορίζουν στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Researchers‘ Book.
 
 Το Researchers’ Book είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης των ερευνητών από όλα τα επιστημονικά πεδία.
 
Η πλατφόρμα Researchers’ Book φιλοδοξεί να ενώσει Μέλη ΔΕΠ ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Μεταδιδακτορικούς ερευνητές, Διδάκτορες και Υποψήφιους Διδάκτορες, Μεταπτυχιακούς Φοιτητές, Τελειόφοιτους και προπτυχιακούς φοιτητές σε μια κοινή προσπάθεια για παραγωγή και διάδοση της έρευνας.
 
Μπορείτε να αναδείξετε την έρευνα σας, να παρουσιάσετε τμήματα της ή ολόκληρη σε όλες τις επαφές, τις ομάδες τις σελίδες σας, σε πρόσωπα και σε φορείς, οι οποίοι  μοιράζονται κοινά ερευνητικά ενδιαφέροντα ή μπορούν να σας κάνουν υποδείξεις, διορθώσεις, παρατηρήσεις υπό το πρίσμα της διεπιστημονικότητας, να την παρουσιάσετε σε ένα ευρύ κοινό, να βρείτε επιστημονικούς συνεργάτες, μέντορες, πηγές χρηματοδότησης.
 
Ο χρήστης επισκέπτεται τον ιστοτόπο www.researchersbook.gr όπου και πραγματοποιεί online εγγραφή.
 
Τι μπορώ να πετύχω με την εισαγωγή μου στην πλατφόρμα Researchers’ Book;
  •         Να εντοπίσω κοινό, που είναι πρόθυμο να μελετήσει, να διορθώσει, να κοινοποιήσει, να αναπτύξει την έρευνα σας με παρατηρήσεις και καλοπροαίρετες υποδείξεις
  •          Να αναζητήσω βοήθεια και να δεχτώ προτάσεις σχετικά με μεθοδολογικά εργαλεία, στατιστική ανάλυση, βιβλιογραφικές πηγές
  •          Να συνάψω συνεργασίες και να αναζητήσω πηγές χρηματοδότησης
  •          Να δημιουργήσω ομάδες και σελίδες κοινών ενδιαφερόντων
  •          Να γνωριστώ με άλλους ερευνητές
  •          Να συμμετέχω  σε ερευνητικές δράσεις και να απασχοληθώ στον τομέα της έρευνας
Εγγραφείτε τώρα. H διαδικασία εγγραφής είναι απλή και είναι απολύτως δωρεάν.
 
Η πλατφόρμα είναι προϊόν συνεργασίας των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων για τις δράσεις του οποίου μπορείτε να ενημερώνεστε στους ακόλουθους ιστοτόπους:
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας