11/2/2021

Προσφορά Εκπαίδευσης από το Future Business School

E-Learning

Το Future Business School ανακοίνωσε μία νέα προσφορά εκπαίδευσης για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους. 
  • Επενδύστε στη γνώση 
  • Διαλέξτε 3 e-learning σεμινάρια της επιλογής σας 
  • Αποκτήστε τα όλα μόνο με 300€
Δείτε όλα τα σεμινάρια και επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν! 
 
Πληροφορίες 2105782931, info@futurebs.gr
 
Λίγα λόγια για το Future Business School
 
Το Future Business School ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στην εκπαίδευση ενηλίκων.
 
Έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 σπουδαστές και υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε 500 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, έχει εδραιώσει την ηγετική του θέση στην επιμόρφωση στελεχών και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την εκπαίδευση στελεχών των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων και Δημόσιων Οργανισμών.
 
Το FUTURE BUSINESS SCHOOL προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από προγράμματα σπουδών τα οποία έχουν δομηθεί και σχεδιαστεί σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίας του κλάδου ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις και συνθήκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας