17/12/2020

20 δωρεάν online μαθήματα για Marketing, Design, E-commerce, Προσωπική Ανάπτυξη

E-Learning

«Η δυνατότητα να μάθεις είναι ένα δώρο. Η ικανότητα να μάθεις είναι μία δεξιότητα.
Η προθυμία να μάθεις είναι επιλογή.»
Brian Herbert
 
Έχετε στη διάθεσή σας μία ώρα την ημέρα και θέλετε να την εκμεταλλευτείτε για να μάθετε κάτι καινούριο, να αποκτήσετε μία νέα δεξιότητα ή γενικότερα να αναπτυχθείτε προσωπικά; 
 
Σας παρουσιάζουμε 20 online μαθήματα μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν όποτε θέλετε.
 
Marketing
 
1. Inbound Marketing Certification (HubSpot Academy)
Με αυτό το μάθημα 4 ωρών θα μάθετε τις βασικές αρχές του inbound marketing.
 
Μάθετε πώς θα προσελκύσετε τους κατάλληλους πελάτες και θα μεγαλώσετε την επιχείρησή σας. (4-6 ώρες/ ανά εβδομάδα για 4 εβδομάδες)
 
Στο μάθημα αυτό θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό, να εφαρμόζετε tracking code και γενικότερα πώς να πλοηγείστε στο περιβάλλον των Google Analytics.
 
Έχετε αναλογιστεί ποτέ γιατί κάποια πράγματα γίνονται πολύ δημοφιλή ενώ άλλα όχι; Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε ιδέες που θα σας κάνουν πιο αποτελεσματικό marketer.
 
5. Online Video Marketing Course (HubSpot Academy)
Μάθετε πώς να ξεκινήσετε με το online video marketing για να προσελκύσετε και να ικανοποιήσετε το κοινό σας.
 
6. Social Media Course (HubSpot Academy)
Το μάθημα αυτό σας παρέχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να χτίσετε μία social media στρατηγική συμπεριλαμβανομένων εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέους πελάτες και να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους.
 
Το συγκεκριμένο μάθημα αποτελεί μία πρόκληση. Ο στόχος; Να δημιουργήσετε υψηλής ανάλυσης video με το iPhone ή την Android συσκευή σας.
 
Αυτή η σειρά video θα σας εισάγει στον κόσμο του Instagram.  Θα μάθετε πώς να αυξήσετε τους followers σας, πώς να φτιάξετε μία κοινότητα και πώς να δημιουργείτε τέτοιο περιεχόμενο που να οδηγεί σε πραγματικό engagement.
 
E-commerce
 
9. Product Photography for Ecommerce (Shopify Academy)
Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να φτιάξετε το δικό σας στούντιο και πώς να φωτογραφίζετε προϊόντα με το smartphone ή την DSLR σας.
 
Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον αυτοματισμό, τη βελτιστοποίηση και την εξατομίκευση για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας μέσω email.
 
Coding
 
11. Learn to Code (Codecademy)
Online tutorials προγραμματισμού και εύκολες οδηγίες και ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα σπουδών που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να μάθει πώς να γράφει κώδικα.
 
12. Intro to HTML and CSS (Udacity)
Μάθετε τις βασικές αρχές του web development, καθώς και επαγγελματικές τεχνικές επίλυσης προβλημάτων χρησιμοποιώντας εργαλεία προγραμματισμού.
 
Αυτό το μάθημα θα σας δώσει ό, τι χρειάζεστε - από τον τρόπο χρήσης του προγραμματισμού Objective C έως τη δημιουργία λειτουργιών πολλαπλών αφής. Με εύκολα εκπαιδευτικά βίντεο, αυτό το μάθημα θα σας ενημερώσει με τις τελευταίες τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone.
 
Προσωπική Ανάπτυξη
 
Με αυτό το μάθημα θα αποκτήσετε πρόσβαση σε τεχνικές εκμάθησης που χρησιμοποιούν experts στις Τέχνες, στον Αθλητισμό, στις Επιστήμες.
 
Αυτό το μάθημα θα σας παρουσιάσει τις βασικές δεξιότητες επικοινωνίας που βοηθούν την πειθώ, θα σας καθοδηγήσει στις διαφορές μεταξύ πειθούς και χειραγώγησης και θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε ισχυρή επικοινωνία για να παρακινήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτές οι ικανότητες θα είναι μια μεγάλη ώθηση τόσο για την καριέρα σας όσο και για τις προσωπικές σας σχέσεις.
 
Το συγκεκριμένο μάθημα θα σας προσφέρει απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για το Project Management.
 
Αυτό το μάθημα διάρκειας 8 εβδομάδων θα σας προσφέρει πρακτικές συμβουλές για ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή.
 
18. The Science of Wellbeing (Coursera)
Σκοπός του συγκεκριμένου μαθήματος δεν είναι μόνο να μάθουμε τι λένε οι ψυχολογικές έρευνες σχετικά με το τι μας κάνει ευτυχισμένους αλλά και πώς να εφαρμόσουμε αυτές τις στρατηγικές.
 
Design
 
19. Graphic Design Essentials (HubSpot Academy)
Θέλετε να γίνετε graphic designer και έχετε λιγότερο από μία ώρα στη διάθεσή σας;  Το μάθημα αυτό προσφέρει βασικά concepts γραφιστικής που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές στρατηγικές μάρκετινγκ.
 
Μάθετε Adobe Illustrator με πραγματικά παραδείγματα.
 
Πηγή: Hubspot

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας