03/11/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων/e-learning Ψυχολογίας, Project Management, Ποιότητας, Logistics και άλλα

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων | 03.11.2020
 
Επίκαιρα και καινοτόμα σεμινάρια και τους επόμενους μήνες από τον Φορέα μας. Στόχος η επέκταση της γνώσης, η συνεισφορά στην επαγγελματική επιτυχία των εκπαιδευόμενων και η στήριξη των επαγγελματιών με εξειδικευμένη γνώση.  Δηλώστε συμμετοχή!
 
Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
Tο Κέντρο Δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής), αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί και στο πλαίσιο υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, παρέχει τα περισσότερα σεμινάρια του online. To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά.
 
Η IDEC A.E διοργανώνει 9 -12 Νοεμβρίου 2020 ένα διακρατικό, διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο 2ο Discuss Learning 2020 «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση – Εστιάζοντας στην ποιότητα». Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση (European Vocational Skills Week). Συμμετοχή: δωρεάν. Απαιτείται προ-εγγραφή στο https://discuss-learning.eu/
 
Προλάβετε τη συμμετοχή σας στη Διεθνή Πιστοποίηση Project Management IPMA που ξεκινάει στις 18/11/2020 και στη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics ELA 21/11/2020. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Projectyou.
 
Η Euro Logic Studies, παρέχει μαθήματα σε Λογιστικά, ERP, Προγραμματισμό, Web Design, με ένα νέο μοναδικό σύστημα, που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και υψηλή ποιότητα. Ο σπουδαστής παρακολουθεί, όποτε μπορεί, ενώ η συνολική χρονική διάρκεια, προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Πρώτο μάθημα δωρεάν. Παρακαλώ ενημερωθείτε: 210 9592623

Δείτε περισσότερα

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Διαβάστε επίσης