09/12/2010

ΚΕΜ - Διεθνής Έκθεση Franchise στην Θεσσαλονίκη

Καριέρα

Η 9η Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY. Μετά από 2 χρόνια, η Έκθεση έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδας με τη παρουσίαση νέων επιχειρηματικών ιδεών που θα προσφέρουν τόσο ευκαιρίες όσο και λύσεις στις τοπικές κοινωνίες.
Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι ήδη μεγάλο αφού ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών που αναπτύσσονται με τη μέθοδο του Franchising έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η έκθεση θα είναι ανανεωμένη καθώς θα φιλοξενήσει πολλά νέα concept και σύγχρονες αλυσίδες καταστημάτων από διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, που επιθυμούν να αναπτυχθούν στη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.
Ενδεικτικά, οι κατηγορίες της Έκθεσης έχουν ως εξής:

Super Markets – Καφέ – Παγωτά – Fast Food – Ασιατική κουζίνα – Δερμάτινη ένδυση – Αξεσουάρ – Αθλητικά – Κομμωτήρια – Κέντρα Αισθητικής – Είδη Κομμωτηρίου - Κέντρα Υγείας και Ευεξίας – Κέντρα Δυσλεξίας - Εκπαίδευση Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής, Αισθητικής – Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης – Έπιπλα Κουζίνας – Παιδικά Έπιπλα – Παιχνίδια – Δώρα – Επιδιορθώσεις Υποδημάτων – ΚΤΕΟ και άλλα

H Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδoς έχει ως στόχο να βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας και σε πολλές ακόμη μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη επιχειρηματικότητα μπορεί να βρει απάντηση μέσα από το θεσμό του franchising. To Franchising παρέχει μεγάλυτερη σιγουριά και ασφάλεια αφού ο υποψήφιος επενδυτής θα ενταχθεί κάτω από την ομπρέλλα ενός αναγνωρίσιμου brand. Οι υποψήφιοι επενδυτές που θα επισκεφθούν την Έκθεση ΚΕΜ Franchise Βορείου Ελλάδoς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το concept εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δεξιότητές τους και στις ανάγκες τους και να εξασφαλίσουν ένα σίγουρο εισόδημα.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.kemexpo.gr