Εκπαιδευτικά Νέα

25/05/2010
Στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων, η «αλλαγή» αποτελεί πλέον την καθημερινή πρακτική! Νέες εσωτερικές διαδικασίες, διαφοροποιημένα προϊόντα, συγχωνεύσεις ή εξαγορές, στρατηγικές συμμαχίες, είσοδος σε νέες αγορές, τροποποίηση των κανονισμών, κατάργηση λειτουργιών, κλείσιμο υποκαταστημάτων, μείωση προσωπικού, και ένα πλήθος ακόμα...
20/05/2010
Το SemiFind.gr σας παρουσιάζει τις τρεις πρώτες καταχωρήσεις Συνεδριακών Χώρων στην Αθήνα από το Elefsina Hotel, Athens Atrium Hotel και την Tourgats όπου μπορείτε να διοργανώσετε το Συνέδριο, Σεμινάριο και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε.
19/05/2010
Η έκθεση Ecolife επιστρέφει ανανεωμένη στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, 27 - 30 Μαΐου 2010, πάντοτε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για Πράσινη Ανάπτυξη. Σκοπός της έκθεσης οικολογικών και βιολογικών προϊόντων Ecolife είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών μεταξύ των εταιρειών...
18/05/2010
Το craftit σε συνεργασία με τους πολίτες της Αφρικής διοργανώνει ένα ΒΑΖΑΑR Φιλανθρωπικού χαρακτήρα με θέμα την Αφρική. Τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση για το ορφανοτροφείο που φιλοξενούνται 130 παιδιά. Το BAZAAR θα γίνει στις 18 ,19, και 20 Ιουνίου 10 το πρωί με 8 το απόγευμα.
15/05/2010
Με τη βοήθεια οπτικού υλικού που εκπλήσει, ο Ντέρεκ Σίβερς εξηγεί πώς ξεκινούν στην πραγματικότητα τα κινήματα. Δείτε το καταπληκτικό αυτό 3 λεπτο βίντεο!
13/05/2010
Το Students Guide.gr, ο “απόλυτος” φοιτητικός οδηγός εκπτώσεων & προνομίων έφθασε!!! Φρέσκιες φοιτητικές προτάσεις ,οδηγός διασκέδασης, αγοράς , αθλητικών δραστηριοτήτων, υγείας & ομορφιάς, υπηρεσιών , διακοπών, χρήσιμες πληροφορίες καθώς επίσης και μοναδικά προνόμια που μπορείτε να έχετε, γίνοντας μέλη του Sguide.gr και αποκτώντας εντελώς δωρεάν την κάρτα μέλους Sclub.
10/05/2010
Καθημερινά, όλοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δεκάδες διακοπές κατά την εργασία μας: συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές, φίλοι και γνωστοί, «εισβάλλουν στη ζωή μας» στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Θα μπορούσαμε να τους δυσαρεστήσουμε, με το να τους απαγορέψουμε να μας διακόψουν, αλλά στο τέλος, θα μέναμε μόνοι…
08/05/2010
Το 1ο TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαίου 2010 (κτίριο Ολύμπιον - Πλατεία Αριστοτέλους) και έχει ως στόχο να γνωρίσει στο κοινό της πόλης της Θεσσαλονίκης το TED και φυσικά να δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων, που αγαπούν ένα πράγμα: τις ιδέες και την διάδοση τους!
Χορηγός Επικοινωνίας: SemiFind.gr
28/04/2010
Αν μπορούσαμε να θέσουμε μια σειρά προτεραιότητας στις ενέργειες που θα οδηγούσαν στην επιτυχία, τότε σίγουρα το πρώτο μας μεγάλο κεφάλαιο, θα αποτελούνταν από τις ενέργειες του προγραμματισμού...
27/04/2010
Τέσσερις μοναδικές βραδιές. Τέσσερις εξαιρετικοί οινοπαραγωγοί. Ένα εστιατόριο. ΤΟ ΣΤΑΧΥ στο ELEFSINA HOTEL μας προσκαλεί κάθε Τετάρτη, από τις 19 Μαΐου έως τις 09 Ιουνίου, σε μια άνευ προηγουμένου μυσταγωγία με πρωταγωνιστή τα ιδιαίτερα κρασιά τεσσάρων οινοπαραγωγών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
26/04/2010
Ένα καταπληκτικό Βίντεο από την ομιλία του Jonathan Klein της εταιρίας Getty Images για την δύναμη της φωτογραφίας και την επιρροή της πάνω στον άνθρωπο. Οι φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν απλά την ιστορία - την φτιάχνουν.
22/04/2010
Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (ΥΠΠΟΤ), σε συνεργασία με τη HELEXPO και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη την 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2010, με την Κίνα τιμώμενη χώρα.
21/04/2010
Το 1ο TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαίου 2010 και έχει ως στόχο να γνωρίσει στο κοινό της πόλης της Θεσσαλονίκης το TED και φυσικά να δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων, που αγαπούν ένα πράγμα: τις ιδέες και την διάδοση τους!
20/04/2010
Τώρα στο SemiFind.gr συμβουλές καριέρας από τους εξειδικευμένους σύμβουλους της HR Passport. Η HR PASSPORT είναι μια boutique συμβουλευτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2007, παρέχοντας ολοκληρωμένες και σχεδιασμένες ανά περίπτωση υπηρεσίες ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Το 1ο άρθρο που δημοσιεύεται έχει το εξής θέμα: Ο δεκάλογος του καλού κυνηγού εργασίας.
16/04/2010
Το SemiFind.gr στα πλαίσια της δυναμικής του εξέλιξης, θέτει σε εφαρμογή μια νέα υπηρεσία, αυτής της προβολής & προώθησης Βιογραφικών για την θέση εισηγητών Σεμιναρίων & Συνεδρίων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται η δυνατότητα σε εισηγητές - επαγγελματίες από τον χώρο της εκπαίδευσης να διευρύνουν τις συνεργασίες τους με διακεκριμένους φορείς εκπαίδευσης και διοργανωτές συνεδρίων...
15/04/2010
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με αφορμή την απονομή των βραβείων του δεύτερου CR Index στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου επίσημη εκδήλωση βράβευσης των 12 εταιρειών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της αξιολόγησής τους στην Ελληνική Επιχειρηματική Κοινότητα παρουσία...
14/04/2010
Οι εκδόσεις Κοντύλι σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Βαρσάμου με τίτλο Νοβοκαΐνη. Ένα αστικό παραμύθι, γεμάτο indie μουσική. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος...
12/04/2010
Ο νικητής του βραβείου TED Jamie Oliver, μοιράζεται μαζί μας εκπληκτικές ιστορίες από το πρόγραμμά του κατά της παχυσαρκίας, που εφαρμόζει στο Huntington της πολιτείας West Virginia και επιχειρεί μία κατά μέτωπο επίθεση στην άγνοιά μας σχετικά με τη διατροφή.
09/04/2010
Το iPad είναι η νέα πρόταση της Apple στην κατηγορία των Tablet. Οι λειτουργίες του, όπως τις ανέφερε ο Steve Jobs στην παρουσίαση του keynote, είναι: “Browsing the web. Doing email. Enjoying and sharing pics. Watching videos. Enjoying music. Playing games. Reading ebooks“.
06/04/2010
Όταν αγοράζουμε ένα βιολογικό προϊόν, πληρώνουμε απλά ένα τρόφιμο πιο ακριβό από τα αντίστοιχα συμβατικά; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Η κατανάλωση των βιολογικών προϊόντων καταρχάς ευνοεί την υγεία μας και κατά δεύτερον έχει και κοινωνικές προεκτάσεις για τις οποίες λίγη συζήτηση...