Εκπαιδευτικά Νέα

06/03/2013
Η Διεθνής Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ πραγματοποιείται φέτος για 15η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη.
05/03/2013
Το City Unity College στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πρωτοπορεί με την νέα ομάδα εθελοντισμού!
08/02/2013
Αντικείμενο της ραδιοφωνικής παραγωγού Τζούλι Μπέρστιν είναι να μιλά με δημιουργικούς ανθρώπους και εδώ μοιράζεται μαζί μας τέσσερα πράγματα που έμαθε σχετικά με το πώς να δημιουργεί κανείς μπροστά στην πρόκληση, την αυτοαμφισβήτηση και την απώλεια. Δείτε τις μαρτυρίες της σκηνοθέτιδας Μίρα Νάιρ, του συγγραφέα Ρίτσαρντ Φορντ, του γλύπτη Ρίτσαρντ Σέρα και του φωτογράφου Τζόελ Μάιεροβιτς.
31/01/2013
Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα IMAGINE PEACE ταξιδεύει και φέτος στα σχολεία των ελληνικών πόλεων, για να γνωρίσει στους μαθητές τις αξίες του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
09/01/2013
Κάθε χρόνο ένας μεγάλος αριθμός τελειόφοιτων μαθητών ο οποίος δεν επέτυχε ή δεν επέλεξε τη φοίτηση του στη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξετάζει τις δυνατότητες φοίτησης που έχει τόσο στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και στα ιδιωτικά ιδρύματα μεταλυκειακής εκπαίδευσης που παρέχουν προγράμματα σπουδών στη χώρα μας. Ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή, αναμένεται ο αριθμός των ενδιαφερομένων να ενισχυθεί και από μαθητές οι οποίοι λόγω κρίσης θα παραμείνουν για σπουδές «εντός των τειχών». Συνοπτικά, οι επιλογές των ενδιαφερομένων αφορούν κολλέγια, ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.), σχολές επαγγελματικής εκπαίδευσης, πανεπιστήμια της Κύπρου & του εξωτερικού κ.ά., επιλογές οι οποίες παρέχονται τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.
31/12/2012
Η Athens Coaching Academy είναι ένα σύγχρονο, διεπιστημονικό κέντρο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στο Life & Business Coaching, το μόνο αναγνωρισμένο από το Association for Coaching International στην Ελλάδα. Μετά από την αυξημένη ζήτηση για τις υποτροφίες στα προγράμματα εξ αποστάσεως, η ACA στα πλαίσια της έναρξής της στην χώρα μας, προσφέρει 10 υποτροφίες για έκπτωση 30% στο Πρόγραμμα Βιωματικής Εκπαίδευσης και Αυτοβελτίωσης για την απόκτηση του Diploma in Personal Life Coaching.
20/12/2012
Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Καινοτομίας: «Το Επιχειρείν εστί Καινοτομείν» και σας προσκαλεί όλους να λάβετε μέρος υποβάλλοντας το δικό σας Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan).
17/12/2012
Η Φέιθ Tζεγκέντε διηγείται τη συγκινητική και αστεία ιστορία της ανάπτυξής της με τα δύο αδέλφια της, αυτιστικά και τα δυο --εξαιρετικά και τα δυο. Στην ομιλία αυτή του TED Talent Search μας υπενθυμίζει να επιδιώκουμε μια ζωή πέρα από τα όρια του φυσιολογικού.
05/12/2012
Η Primus - Business & IT Training κληρώνει συνολικά 4 Υποτροφίες (1 πλήρη και 3 με έκπτωση 50%) για το Σεμινάριο Social Media Marketing που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.
03/12/2012
Τα τελευταία δύο χρόνια, η φωτογράφος Λίσα Κριστίν έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο, καταγράφοντας την αβάσταχτα σκληρή πραγματικότητα της σύγχρονης σκλαβιάς. Μοιράζεται βασανιστικά όμορφες φωτογραφίες -- εξορυκτές στο Κονγκό, τουβλάδες στο Νεπάλ -- ρίχνοντας φως στη συμφορά των 27 εκατομμυρίων σκλαβωμένων ψυχών παγκοσμίως.
08/11/2012
Η γλώσσα του σώματος επηρεάζει πώς μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά μπορεί επίσης ν' αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Η κοινωνική ψυχολόγος Άμι Κάντι δείχνει πώς οι «στάσεις δύναμης» - το να στεκόμαστε σε μια πόζα αυτοπεποίθησης, ακόμη κι όταν δεν νιώθουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας -- μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και κορτιζόλης στον εγκέφαλο και μπορεί να έχει αντίκτυπο στις πιθανότητες επιτυχίας μας.
02/11/2012
Το Infospoudes.gr είναι το πρώτο νεανικό – φοιτητικό εκπαιδευτικό site που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 17-26 ετών. Παρέχει όσα χρειάζεται ένας φοιτητής από την έναρξη έως και τη λήξη των σπουδών του.
23/10/2012
Η Project You στην Αθήνα ανακοίνωσε νέο Διαγωνισμό με Δώρα συνολικά 10 Υποτροφίες σε Σεμινάρια Επιχειρηματικότητας και Οργάνωσης & Διοίκησης Μεταφορικών Επιχειρήσεων.
23/10/2012
Η Hellas Network στην Αθήνα ανακοινώνει νέο Διαγωνισμό με Δώρα Υποτροφίες σε Σεμινάρια Web Design.
16/10/2012
Σε συνέχεια της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία συμβολαιογράφου στα γραφεία της εταιρίας μας την Τρίτη 18:30μ.μ. , ανακοινώνουμε παρακάτω τους ΝΙΚΗΤΕΣ του διαγωνισμού μας. Για την παραλαβή των δώρων είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του συμμετέχοντα καθώς και το profile του στο facebook με το οποίο δήλωσε συμμετοχή.
16/10/2012
Τα Παιχνιδοκαμώματα στην Αθήνα κληρώνουν 1 πλήρη Υποτροφία παρακολούθησης του Σεμιναρίου Εκπαιδευτική Εμψύχωση αξίας 360€. Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν έκπτωση 20% στο σεμινάριο της Εκπαιδευτικής Εμψύχωσης. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους, νηπιαγωγούς, μουσειοπαιδαγωγούς, απόφοιτους παιδαγωγικών σχολών & σε όσους ασχολούνται με ομάδες παιδιών.
05/10/2012
Πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό του Φορέα Εκπαίδευσης Ευεπιχειρείν και κερδίστε Δωρεάν συμμετοχή σε Σεμινάρια στην Αθήνα αλλά και εκπτώσεις και Βιβλία.
01/10/2012
Τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά τεκμηριωμένες, αποδείξεις για τη θεραπεία της γυναικείας κατάθλιψης παρουσιάζει στο νέο της βιβλίο με τίτλο Σπάζοντας τα Δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης η συγγραφέας Αλεξάνδρα Πενταράκη.
28/09/2012
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον η ύπαρξη της λεγόμενης ‘’τεταρτοβάθμιας εκπαίδευσης’’ που συντελείται από την έκρηξη του αριθμού των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συνεχίζουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο κυνηγώντας της απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή ενός διδακτορικού σε ένα από τα 450 περίπου μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στην Ελλάδα.
25/09/2012
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και του Perrotis College τα εγκαίνια του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας.