01/09/2020

Προτάσεις σπουδών από το Semifind | BSc, MSc & ΙΕΚ

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σπουδών και σεμιναρίων από το Semifind για αυτή την εβδομάδα | 01.09.2020
 
Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το Nο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. 
Αθήνα Ι Μαρούσι Ι Πειραιάς Ι Θεσσαλονίκη Ι Κρήτη Ι Ρόδος Ι Λάρισα
Πανελλαδική γραμμή ενημέρωσης: 213 3330300 
 
Επίλεξε ανάμεσα σε 14 ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο.
Γιατί να σπουδάσεις στο Hellenic American College: Αμερικανικές σπουδές στην Ελλάδα. Πρόγραμμα υποτροφιών. Αγγλόφωνο πρόγραμμα σπουδών για άριστα Αγγλικά. Επαγγελματικές πιστοποιήσεις που ενισχύουν το CV. Συμβουλευτική σταδιοδρομίας από την πρώτη μέρα σπουδών.
Πληροφορίες: 2103680950, admissions@hauniv.edu
 
Με 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες Διοίκησης και Οικονομίας, Ψυχολογίας, Πληροφορικής και Αγγλικής Φιλολογίας, το CITY College προσφέρει εδώ και 30 χρόνια πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (Bachelors & Masters) σε Έλληνες και ξένους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη. Οι απόφοιτοί του αποκτούν πτυχίο ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, του Πανεπιστημίου του Sheffield.
 
Tο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υλοποιεί σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης στους παρακάτω τομείς: Management & Marketing, Εκπαίδευση - Ειδική Αγωγή, Διεθνείς Σπουδές, Λογιστική, Πληροφορική, Πολιτισμός, Μουσική Επιστήμη και Τέχνη. 
Έναρξη Προγραμμάτων: Σεπτέμβριος 2020
 
Κάνε το σωστό βήμα στην εκπαίδευση! Απόκτησε ολοκληρωμένη κατάρτιση ακολουθώντας το επάγγελμα των ονείρων σου! Επίλεξε για τις σπουδές σου Ι.ΙΕΚ City Unity. Σκοπός μας είναι η εκπαιδευτική δράση να ακολουθεί τις αυστηρές και απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, αλλά και τα σύγχρονα παγκόσμια δεδομένα εκπαίδευσης. Δημιουργούμε ευέλικτα προγράμματα επικεντρωμένα και προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες του καθενός. Πληροφορίες - εγγραφές: 210 3243222
 
Συνώνυμο της αξιοπιστίας και της υπεροχής το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με παρουσία σε 6 πόλεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και Ρόδο, έχει εδραιωθεί ως η κορυφαία πρόταση σπουδών στην Ελλάδα. Η πολυβραβευμένη Σχολή έχει ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης και αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που έγινε μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης.
•    107 Δυναμικές Ειδικότητες
•    Πληροφορίες Εγγραφών: 2122 220200
 
Σπουδάστε στους χρόνους που σας εξυπηρετούν στα πιο ενημερωμένα προγράμματα της αγοράς. Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις με E - learning εκπαίδευση. Αξιοποιήστε τις προνομιακές τιμές με έκπτωση έως και -65%! Δείτε εδώ τις προσφορές! Πληροφορίες: 2105782931  

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Διαβάστε επίσης