25/08/2020

Νέες προτάσεις σπουδών & σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 25.08.2020

Σεμινάρια

Δείτε τις νέες μας προτάσεις για αυτή την εβδομάδα
 
To Perrotis College (Τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής) είναι το μοναδικό κολλέγιο με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη γεωπονία, το περιβάλλον, το ψηφιακό marketing και την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία. Παρέχει ανώτατη εκπαίδευση σε ένα campus 600 στρεμμάτων, με σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, επιστημονικά εργαστήρια, σπουδαστική εστία και εκπαιδευτικό αγρόκτημα. Διαθέτει προγράμματα υποτροφιών, διασύνδεση με τη βιομηχανία και επαγγελματική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 2310 492856 και 492946 ή στο email: admissions@afs.edu.gr
 
Το City Unity College σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προγράμματα Bachelor, Master & PhD Degrees. Σπούδασε σε σύγχρονους τομείς εκπαίδευσης και αποφοίτησε από κορυφαίο Παν/μιο του εξωτερικού: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογία, Πληροφορική, Ξενοδοχειακά-Τουριστικά, Αθλητικές Επιστήμες & Προπονητική.
Η Ελληνο Αραβική Ναυτική Ακαδημία προσφέρει αξιόπιστες ναυτικές σπουδές σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο για Πλοιάρχους, Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους του Εμπορικού Ναυτικού. Μην αποφασίσεις για το μέλλον σου πριν δεις το City Unity College!
 
Η Β’ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 12ου Ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου διάρκειας 510 ωρών με θέμα: Κατάρτιση στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με Ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2020. Δυνατότητα ζωντανής online παρακολούθησης για τους διαμένοντες εκτός Αττικής.
 
Το Κέντρο Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τον 4ο εκπαιδευτικό κύκλο στα προγράμματα: 
1) Lean Manufacturing 
2) HSE Management 
Τα προγράμματα είναι e-learning (με σύγχρονη διδασκαλία) και έχουν διάρκεια 3 μήνες. Ολοκλήρωση εγγραφών: 11/9/2020
 
Η Alumil Academy προσφέρει το ετήσιο πρωτοποριακό πρόγραμμα Τεχνικών Κουφωμάτων Αλουμινίου, παρέχοντας μοναδική ευκαιρία για ταχύρρυθμη πιστοποιημένη κατάρτιση και σπουδαίες προοπτικές σταδιοδρομίας στο δίκτυο της. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε ένα, αρχικά, ευρύ φάσμα πεδίων χρήσης και εφαρμογών του αλουμινίου και στη συνέχεια στα προχωρημένα συστήματα κουφωμάτων της Alumil. Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν Post Graduate Diploma, Επιπέδου 6, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TQUK .
 
H αναγνωρισμένη σχολή Grand Foyer θα προσφέρει σε έναν τυχερό μία (1) ολική υποτροφία 100% αξίας 3,000 ευρώ και είκοσι (20) υποτροφίες με 50% έκπτωση σε δίδακτρα φοίτησης με την εγγραφή του σε πρόγραμμα της επιλογής του. Διεκδικήστε υποτροφία για τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Food & Beverage Management, Τουριστικό Στέλεχος, Sommelier, Γραμματέας Νομικών Επαγγελμάτων, Κομμωτική, Μακιγιάζ. Για να συμμετάσχετε, συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας εδώ.
 
Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας