4/8/2020

Εντατική εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική από το Κέντρο Συνάντηση

Σεμινάρια

Το Κέντρο Συνάντηση παρουσιάζει το νέο του πρόγραμμα με θέμα τη Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική.

Έναρξη: 1 Οκτωβρίου 2020 & 1 Δεκεμβρίου 2020

Το σεμινάριο - διάρκειας 7 μηνών - απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που βρίσκονται στο πεδίο των ανθρωπιστικών επιστημών, καθώς και σε φοιτητές, κατ'εξαίρεση, που έχουν εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια εντατική εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο, ως μια εναλλακτική προοπτική των 4ετών προγραμμάτων της συστημικής εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα σε ψυχολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς, γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνιολόγους, ανθρωπολόγους, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους κ.ά.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να μπορεί κάποιος να εφαρμόσει άμεσα τις γνώσεις από το σεμινάριο στο τομέα που εργάζεται. Θα γίνει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στο συστημικό τρόπο σκέψης, καθώς και εκπαίδευση στην διαδικασία της συστημικής θεραπείας και συμβουλευτικής. Η 7μηνη διάρκεια του έχει αξιολογηθεί από εμάς και σε συνάφεια με την μέθοδο που ακολουθούμε, ως ένα επαρκές χρονικό διάστημα για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες από την μία να έχουν μια αρκετά ολοκληρωμένη και αυτοτελή εκπαίδευση που θα την χρησιμοποιήσουν άμεσα τόσο στη δουλειά τους όσο και στη ζωή τους και από την άλλη να αποκτήσουν πολύ σταθερές βάσεις εάν θελήσουν στο μέλλον να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο κέντρο για να ολοκληρώσουν την κλασσική 4ετή εκπαίδευση.
 
Επίσης μέσω του ανοιχτού φόρουμ που θα κατασκευαστεί θα έχουμε μια άμεση δυνατότητα ερωταπαντήσεων, ανταλλαγής απόψεων και παράθεσης εκπαιδευτικού υλικού σε μια δια βίου διαδικασία. Πραγματικά θα είμαστε πάντοτε κοντά σας.
 
Το κέντρο μας συνεργάζεται με πιστοποιημένο κέντρο, εάν κάποιος θελήσει να ακολουθήσει την παραπάνω επιλογή κάποια στιγμή, μπαίνοντας κατευθείαν στο 2ο έτος της 4ετούς εκπαίδευσης.
 
Για να συμμετάσχει κανείς στο σεμινάριο χρειάζεται:
  •  Πτυχίο σχολής ανθρωπιστικών επιστημών ή φοιτητές με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη σε συναφή επαγγέλματα (και εθελοντικά)
  •  Βιογραφικό σημείωμα
  •  Συνέντευξη (δια ζώσης ή διαδικτυακή)
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί κατά το κύριο μέρος του διαδικτυακά. Έτσι δεν θα υπάρχουν γεωγραφικά εμπόδια σε όποιον θελήσει να συμμετάσχει. Παρόλα αυτά θα γίνονται και κάποιες μηνιαίες συναντήσεις για όσους μπορούν να έρθουν (και ανάλογα με τις εξελίξεις στην κοινωνία μας) και κατόπιν μεταξύ μας συνεννοήσεως στο κέντρο μας στο Ν. Κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές:

email: kastre@otenet.gr, newsahir@gmail.com
Τηλ Δημήτρης: 2155554342, 6948544663
Τηλ Σοφία: 6944288460

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας