23/6/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 23.06.2020

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και e-learning από το Semifind για αυτή την εβδομάδα | 23.06.2020

 
Το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone "ανοίγει τα χαρτιά του" και σας αποκαλύπτει τον τρόπο που μεθοδεύει το αντικείμενο και γίνεται πετυχημένο. Το σεμινάριο DESIGN YOUR STRATEGY είναι μοναδικό και πρωτοπόρο στην Ελλάδα, δίνοντας ώθηση και εφόδια σε νέους αρχιτέκτονες και διακοσμητές που επιθυμούν να ανέλθουν στην αγορά εργασίας. Κατοχυρώστε τη θέση σας σύντομα και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές.
 
 
Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ” μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει, στις 02/07/2020 09:00 έως 12:00. Την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος μπορείτε να δείτε εδώ. Πρόκειται για ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις φιλοξενίας της χώρας μας. Το πρόγραμμα βασίζεται στο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό του Υπουργείου Τουρισμού με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ.
 
 
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου πραγματοποιεί ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια που απευθύνονται σε επιστήμονες της ειδικής αγωγής και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Ενδεικτική θεματολογία προσεχών σεμιναρίων: Μαθησιακές Δυσκολίες, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, Δυσλεξία, Γραφοκινητικές δεξιότητες, Αυτισμός, ΔΕΠΥ, Δυσκολίες στα Μαθηματικά (Δυσαριθμησία), Στοματοπροσωπικές Ασκήσεις, Αποκατάσταση Φωνής, Εκπαίδευση TEACCH, Flootime, LSVT LOUD.

Δείτε όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία με φυσική παρουσία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας