2/6/2020

Διαγωνισμός Υποτροφιών και νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων από το Semifind για αυτή την εβδομάδα | 02.06.2020
 
To e-learning της Finance Skills παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική με τη χρήση αναλυτικών σημειώσεων, επεξηγηματικών video και μοντέλων excel. Μάθετε Excel, Λογιστική, Κατασκευή μοντέλων, Αποτίμηση Εταιρειών με διάφορες μεθόδους, Συγχωνεύσεις & Εξαγορές, Budgeting & Μηνιαία Cash Flows, Εταιρική Στρατηγική & Business Plan, στην πράξη.
 
Θέλετε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή βιτρίνα για να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς σας πελάτες; 
Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ανανεώσετε το κατάστημά σας και να πετύχετε δυνατές πωλήσεις! 
Η IDEC δημιούργησε αυτό το e-learning, διάρκειας 3 μηνών, για να σας εμπνεύσει!
 
H αναγνωρισμένη σχολή Grand Foyer, μετά από κλήρωση σε διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Semifind.gr, θα προσφέρει σε έναν τυχερό μία (1) ολική υποτροφία 100% αξίας 3,000 ευρώ και είκοσι (20) υποτροφίες με 50% έκπτωση σε δίδακτρα φοίτησης με την εγγραφή του σε πρόγραμμα της επιλογής του. Διεκδικήστε υποτροφία για τα ακόλουθα προγράμματα σπουδών: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Food & Beverage Management, Τουριστικό Στέλεχος, Sommelier, Γραμματέας Νομικών Επαγγελμάτων, Κομμωτική, Μακιγιάζ. Για να συμμετάσχετε συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας εδώ.
 
Δείτε όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία με φυσική παρουσία.
 
Δείτε όλα τα e-learning σεμινάρια ανά κατηγορία με φυσική παρουσία.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας