1/6/2020

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από την AXION KIDS στο Σταθμισμένο Εργαλείο Αξιολόγησης της Νοημοσύνης Παιδιών και Εφήβων WISC-V

Σεμινάρια

H AXION KIDS ανακοινώνει το νέο της online σεμινάριο Σταθμισμένο Εργαλείο Αξιολόγησης της Νοημοσύνης Παιδιών και Εφήβων WISC-V.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 24 ώρες και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σε έκθεση ενός περιστατικού από το αρχείο. Απευθύνεται σε ψυχολόγους (φοιτητές, μεταπτυχιακούς, επαγγελματίες) που καλούνται να αξιολογήσουν τη νοημοσύνη και να διαγνώσουν γνωστικά και ψυχολογικά προβλήματα παιδιών και εφήβων.

Το πρόγραμμα είναι e-learning μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας που προάγει την ενεργό συμμετοχή των συμμετεχόντων. Αναλόγως με τις οδηγίες λόγω της πανδημίας θα υπάρξει μια συνάντηση δια ζώσης για την εξάσκηση στη χορήγηση ή διαφορετικά παρακολούθηση της διαδικασίας χορήγησης μόνο με τον εξεταστή για να δουν οι συμμετέχοντες την πρακτική εφαρμογή και να λυθούν απορίες.

Το Κέντρο ειδικών θεραπειών Axion Kids εξειδικεύεται στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποκατάσταση των πολύμορφων ειδικών δυσκολιών που εμφανίζονται στην προσχολική και σχολική ηλικία. Δίνουμε έμφαση στην έγκυρη αξιολόγηση και έγκαιρη παρέμβαση, με στόχο τη βέλτιστη αποκατάσταση.
Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, το παιδί, μέσα από σύγχρονες μεθόδους, ποικίλες δραστηριότητες και θεραπευτικό παιχνίδι διευρύνει τις δεξιότητες και τις δυνατότητές του. Το σύνολο του θεραπευτικού προγράμματος επιδιώκει την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού, καθώς και την ψυχολογική και συναισθηματική του ενδυνάμωση.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: AXION KIDS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας