26/5/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων & e-learning για αυτή την εβδομάδα | 26.05.2020

Σεμινάρια

Ενισχύστε τις δεξιότητές σας με τις νέες μας προτάσεις | Semifind.gr 26.05.2020

 
Αυξήστε και τεκμηριώστε τις γνώσεις σας στο project management με παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις όπως PMP, PRINCE2, PMI-ACP, OPM2 κα. Η Critical Path, πιστοποιημένος συνεργάτης του PMI και της AXELOS, προσφέρει από το 2006 εξειδικευμένη εκπαίδευση, πιστοποίηση, consulting και coaching στο project και change management! Πλήρως online, live streaming και σε τάξη!
 
 
Η Σχολή Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή νέου κύκλου του ετήσιου εξ αποστάσεως σεμιναρίου 450 ωρών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ειδικούς Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς της Γενικής Εκπαίδευσης, Ψυχολόγους, Λογοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ). Είναι αναγνωρισμένο και μοριοδοτούμενο, καθώς ικανοποιεί όλα τα προαπαιτούμενα της σχετικής νομοθεσίας. Υποβολή αιτήσεων έως 19 Ιουνίου 2020.
 
 
Το εργαστήριο IN-DESIGN ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των σεμιναρίων Interior Styling & Χρωματολογία, καθώς και Fashion Forecasting με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες στους τομείς διαμόρφωσης χώρων, μηχανικούς, αρχιτέκτονες & διακοσμητές, στυλίστες, visual merchandisers, εμπόρους ειδών διακόσμησης, κατασκευαστές χώρων, επίπλων και ειδών διακόσμησης, αλλά και σε ιδιώτες που θα ήθελαν να έρθουν κοντά στο αντικείμενο. Δηλώστε συμμετοχή για τα τμήματα Ιουνίου.
 
Δείτε όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία με φυσική παρουσία.
 
Δείτε όλα τα e-learning σεμινάρια ανά κατηγορία με φυσική παρουσία.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας