14/4/2020

Νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων και voucher επιστημόνων

E-Learning

Νέες προτάσεις του Semifind για αυτή την εβδομάδα | 14.04.20

Επιταγή κατάρτισης (600€) και δώρο ένα e-learning πρόγραμμα με πιστοποίηση

Δηλώστε συμμετοχή στο Voucher Επιστημόνων και κερδίστε ένα e-learning σεμινάριο με πιστοποίηση. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και η Computer Start θα διεκπεραιώσει όλη τη διαδικασία από την εγγραφή έως και την ολοκλήρωση της κατάρτισής σας. Δείτε τη λίστα με τα προσφερόμενα e-learning σεμινάρια και επιλέξτε εκείνο που θα παρακολουθήσετε δωρεάν μετά την επιμόρφωσή σας.
 
 
Συμπλήρωσε τη φόρμα του UNIOPEN (Αντιπρόσωπος Διεθνών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα) και αναλαμβάνουμε εμείς την επιμόρφωση σου στο αντικείμενο που θα επιλέξεις, καθώς και τη διαδικασία ολοκλήρωσης της συμμετοχής σου χωρίς κόστος. Επιπλέον, παρέχουμε Επιδότηση Διδάκτρων Πανεπιστημιακών Σπουδών στα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμιά μας 10% για εσένα ή μέλη της οικογένειάς σου.
 
 
Στο Semifind.gr θα βρείτε μία ευρεία λίστα σεμιναρίων, στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης. Οι περισσότεροι φορείς εκπαίδευσης έχουν μετατρέψει τα προγράμματά τους σε online/e-learning και έτσι θα βρείτε πλούσια θεματολογία αν περιηγηθείτε στις e-learning κατηγορίες. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει μέσα σε κάθε σεμινάριο ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το διοργανωτή ώστε να εγγραφείτε.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας