31/03/2020

Νέες προτάσεις e-learning σεμιναρίων από το Semifind.gr | 31/03/2020

Σεμινάρια

ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ E-LEARNING ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SEMIFIND

Προσφορά σε όλα τα e-learning σεμινάρια του Future Business School έως και τις 10/04
Tο FUTURE BUSINESS SCHOOL προσφέρει e-learning Σεμινάρια με 100€.
Marketing, Management, Project Management, Οργάνωση Γραφείου, Γραμματέας, Event Management, Logistics, Social Media, Digital Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Πληροφορική. Περισσότερες πληροφορίες: 2105782931

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανακοινώνει ότι τα σεμινάρια που πραγματοποιεί, μπορούν να υλοποιούνται και εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning). Η ύλη και η διάρκεια των σεμιναρίων παραμένει η ίδια και με την ολοκλήρωσή τους,  όλοι οι συμμετέχοντες (είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως), λαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ή IRCA/ CQI Approved.
 
Το HMC/ICS Greek Branch ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα εξ αποστάσεως πρόγραμματα και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο 2020. Τα online σεμινάρια και προγράμματα καλύπτουν όλο το φάσμα της ναυτιλίας και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν εξειδικευμένη γνώση στους συμμετέχοντες και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ναυτιλιακής αγοράς. Διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες της ναυτιλίας μέσω live διδασκαλίας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν ενεργή συμμετοχή και άμεση επαφή με τον εισηγητή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
 
Η Hellas Network ανακοινώνει την υλοποίηση όλων των προγραμμάτων της με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως παρακολούθησης.  Η Hellas Network ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα σεμιναριακά κέντρα της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές,  προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 13.000 επαγγελματίες.
 
Tο Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής), αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί και στο πλαίσιο υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, ανακοινώνει οτι ξεκινάει την διεξαγωγή των περισσοτέρων σεμιναρίων του online. «Μένουμε σπίτι, δε μένουμε στάσιμοι». To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά.
 
Δείτε όλα τα e-learning προγράμματα ανά κατηγορία.

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Διαβάστε επίσης