15/11/2010

Η SPOT THOMSON ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ TÜV AUSTRIA HELLAS

Εκπαιδευτικά Νέα

Η Spot Thomson, μια τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, επέλεξε και εμπιστεύθηκε το φορέα TÜV AUSTRIA HELLAS για την επιθεώρηση του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας ΕΛΟΤ 1435 και για το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001. Η Spot Thomson είναι μέλος του Ομίλου WPP Group plc, που είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Επικοινωνίας στον κόσμο.
Η πιστοποίηση της από την TÜV AUSTRIA HELLAS αφορούσε στην παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και διαφήμισης. Να σημειωθεί ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ένας από τους πρώτους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) ως «Φορέας Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας» σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009, που αφορά στην αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση των έργων επικοινωνίας.
Ο κ. Γιάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS σχολίασε: «Η συγκεκριμένη διπλή επιτυχής επιθεώρηση και πιστοποίηση αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών των ανθρώπων της Spot Thomson για συνεχή βελτίωση και διαρκή πρωτοπορία. Με την πιστοποίηση της, η Spot Thomson απέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητα της να παρέχει με συνέπεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επικοινωνίας που να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της».

 

Προτεινόμενες σχολές

Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
E-learning Χρημ/κη
Διοικητική & Διοίκηση Έργων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
The Future is Yours.
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικά Νέα