11/3/2020

Νέες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 11.03.2020

Σεμινάρια

Open Day Πανεπιστημίων, σεμινάρια Ναυτιλίας, Design, Logistics και άλλες προτάσεις!
 
Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
Εκπαιδευτείτε για την πιστοποίηση Logistics του ELA (European Logistics Association) σε θέματα Βασικών Αρχών Management, Warehousing, Transportation, Demand Production and Distribution, Sourcing Process Management, Project Management, Customer Service. Κλείστε θέση!
 
Τα Πανεπιστήμια του Newcastle (Newcastle, Northumbria) θα βρίσκονται στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου! Κατά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με εκπροσώπους από τα Πανεπιστήμια για οτιδήποτε αφορά στις σπουδές σας!
02/04/2020 - 19:00
President Hotel - Athens
Επικοινωνία: 210 6916990
 
Το HMC/ICS Greek Branch ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το πρόγραμμα του ICS, Certificate in Shipping. Το πρόγραμμα ξεκινάει 4 Μαΐου 2020 και διαρκεί 2 μήνες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να παρέχει στους συμμετέχοντες βασικές γνώσεις της ναυτιλίας. Απευθύνεται σε αποφοίτους και επαγγελματίες με ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία στο χώρο της ναυτιλίας, υποψηφίους του ICS Professional Maritime Programme, Δικηγόρους, Επενδυτές, επαγγελματίες του τραπεζικού τομέα κ.ά. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήσετε στο info@helmc.com ή 210 4125945. 
 
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας