3/3/2020

Νέο e-learning σεμινάριο για τα ψηφιακά εργαλεία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το ΕΚΠΑ

Σεμινάρια

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Τα Ψηφιακά Εργαλεία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων», διάρκειας 200 ωρών. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση αποτελεί εγκεκριμένο πρόγραμμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και εντάσσεται σε ερευνητικό έργο του ΕΛΚΕ.
 
Το συγκεκριμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα παρουσιάζει τα εργαλεία, τη μέθοδο και τις διαδικασίες που απαιτούνται, για τη μετατροπή ενός παραδοσιακού εκπαιδευτικού προγράμματος σε πρόγραμμα e-learning.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Απόφοιτους ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής και σε όσους είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν επαγγελματική εμπειρία στην Εκπαίδευση (ξενόγλωσση εκπαίδευση, επαγγελματική εκπαίδευση και εκπαίδευση ενηλίκων).
 
Οι θεματικοί πυλώνες του σεμιναρίου είναι:
  • τα Συστήματα Διαχείρισης Μάθησης (LMS),
  • η εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη επικοινωνία και
  • η δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος συμμετοχής στον Β’ Κύκλο του Προγράμματος ολοκληρώνεται στις 31/03.

Έναρξη προγράμματος: 03/04.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος, καθώς και στην ανακοίνωση του ΕΚΠΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας