3/3/2020

Νέα σεμινάρια Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης Ενηλίκων!

Σεμινάρια

Δείτε τις νέες προτάσεις του Semifind για αυτή την εβδομάδα | 03.03.20

 
Το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone "ανοίγει τα χαρτιά του" και σας αποκαλύπτει τον τρόπο που μεθοδεύει το αντικείμενο και γίνεται πετυχημένο. Το σεμινάριο DESIGN YOUR STRATEGY είναι μοναδικό και πρωτοπόρο στην Ελλάδα, δίνοντας ώθηση και εφόδια σε νέους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που επιθυμούν να ανέλθουν στην αγορά εργασίας. Κατοχυρώστε τη θέση σας σύντομα και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές.
 
 
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Τα Ψηφιακά Εργαλεία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων», πρόγραμμα εγκεκριμένο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, διάρκειας 200 ωρών, εμβαθύνει στα εργαλεία, τη μέθοδο και τις διαδικασίες που απαιτούνται, για τη μετατροπή ενός παραδοσιακού εκπαιδευτικού προγράμματος σε e-learning. 
 
 
Το σεμινάριο εισάγει τους συμμετέχοντες στις γνωσιακές διαστάσεις του άγχους, του πανικού και της γενικευμένης αγχώδους διαταραχής (ΓΑΔ). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, γίνεται περιγραφή της εφαρμογής του γνωσιακού συμπεριφοριστικού μοντέλου στην αντιμετώπιση της ΓΑΔ και παρουσιάζεται ομαδικό θεραπευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο θεραπείας των εν λόγω διαταραχών.
 
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας