18/02/2020

Νέα σεμινάρια Ψυχολογίας, Ενέργειας, Ποιότητας, Διακόσμησης και άλλες προτάσεις

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις από το Semifind.gr για αυτή την εβδομάδα | 18.02.2020

 
Η ICAP Training, ως Αποκλειστικός και Στρατηγικός Συνεργάτης της Huthwaite International, της εταιρείας που ανακάλυψε το SPIN®, εκπαιδεύει στελέχη εταιρειών αλλά και μεμονωμένους επαγγελματίες για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της Πώλησης, της Διαπραγμάτευσης και της Επικοινωνίας. Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!
 
 
Με την προσθήκη 15 και πλέον νέων, καινοτόμων σεμιναρίων στην ήδη πλούσια θεματολογία, στον κατάλογο εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Α’ Τετραμήνου, επεκτείνουμε τη γνώση και συμβάλλουμε στην Επαγγελματική σας Επιτυχία! Δείτε όλα τα σεμινάρια και εξασφαλίστε άμεσα τη συμμετοχή σας!
 
 
Θες κορυφαίες σπουδές & άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ τη θέση σου στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, με επιδότηση διδάκτρων 40% και γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας! Επίλεξε το Νο1 ΙΕΚ της χώρας σε βραβεύσεις των σπουδαστών του, 1ο και σε επιτυχημένους απόφοιτους, με Χρυσό Βραβείο στα EDUCATION LEADERS AWARDS για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα!
 
 
To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο συμβουλευτικής και σεμιναρίων. To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά. Δείτε περισσότερα από 60 σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
 
 
Η Visual arts deco έχει στόχο να εκπαιδεύσει στο home design & store design - visual merchandising όσους έχουν αγάπη για τη διακόσμηση. Σκοπός της είναι να δώσει τη σωστή κατεύθυνση στους ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε να αποκτήσουν τη βάση και τη σωστή προσέγγιση που θα τους βοηθήσει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να τις εξελίξουν. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν γνώσεις διακόσμησης, αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου.
 
 
Εκπαιδευτείτε για την πιστοποίηση Logistics του ELA σε θέματα Βασικών Αρχών Management, Warehousing, Transportation, Demand Production and Distribution, Sourcing Process Management, Project Management, Customer Service. Κλείστε θέση!
 
 
Νέος κύκλος EUREM ξεκινά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσφέρει σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, έμπειρους εκπαιδευτές, νέες online θεματολογίες, εκπαίδευση στην πράξη με energy projects, ενώ δίνει 3 βαθμούς στο σύστημα επαγγελματικών προσόντων των ενεργειακών ελεγκτών.

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο