6/2/2020

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας από το ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π.

Σεμινάρια

Τον νέο κύκλο του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου Ψυχοπαθολογίας ανακοινώνει το ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π - Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα που ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου και έχει διάρκεια 40 ωρών, απευθύνεται σε ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους ψυχικής υγείας και φοιτητές των άνω ειδικοτήτων.

Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τον επιστήμονα ψυχικής υγείας με την απαραίτητη γνώση των σημείων και συμπτωμάτων των ψυχικών διαταραχών μέσα από την εξέταση των παθολογικών συμπεριφορών του ασθενούς. Η κλινική ψυχοπαθολογία είναι ένας εφαρμοσμένος κλάδος της ψυχολογίας που μας βοηθάει να επικοινωνήσουμε με σαφή, εμπεριεκτικό, κατανοητό και κυρίως πρακτικό τρόπο τα βασικά κλινικά δεδομένα. Αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχοπαθολογίας είναι η ψυχοφαρμακολογία, στην οποία θα γίνει αναφορά.

Το ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π, Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης, είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2019 με στόχο την παροχή υπηρεσιών επιμόρφωσης σε επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.

Τα προγράμματα του ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π είναι σχεδιασμένα με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές εκπαίδευσης και τις νέες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Στόχος μας είναι η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, η επάρκεια και η δεοντολογία των ειδικών, καθώς επίσης και η στήριξη τους σε κάθε επόμενο βήμα της καριέρας τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: ΕΚ.Ι.ΣΥ.Π, Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας