05/02/2020

Υποτροφία εξ αποστάσεως σπουδών, σεμινάρια Ψυχολογίας, Διακόσμησης και άλλες προτάσεις

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και προγραμμάτων σπουδών από το Semifind | 05.02.2020
 
 
Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & ενηλίκων, μέσα από έγκυρη, επιστημονική διάγνωση & εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις - Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς & γονείς.
 
 
Το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone "ανοίγει τα χαρτιά του" και σας αποκαλύπτει τον τρόπο που μεθοδεύει το αντικείμενο και γίνεται πετυχημένο. Το σεμινάριο DESIGN YOUR STRATEGY είναι μοναδικό και πρωτοπόρο στην Ελλάδα, δίνοντας ώθηση και εφόδια σε νέους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που επιθυμούν να ανέλθουν στην αγορά εργασίας. Κατοχυρώστε τη θέση σας έως 14/2 και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές.
 
 
Το UNIOPEN, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Διεθνούς Πανεπιστημίου e-CAMPUS UNIVERSITY στην Ελλάδα και σε 5 χώρες του κόσμου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ανακοινώνει τη ΧΟΡΗΓΙΑ μιας πλήρους ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ Πανεπιστημιακών Σπουδών. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε σε ένα από τα εξ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου στην ελληνική γλώσσα έως 15/2/2020.
 
 
Σπούδασε σε 1 από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ευρώπης. Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ελλάδας. Επίλεξε 1 από τις 107 σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρει σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Λάρισα και Ρόδο! Εγγραφές Φεβρουαρίου 2020!
 
 
Η PRIORITY συνεχίζει τον κύκλο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της, με μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και για το Φεβρουάριο. Ειδικότερα, τα κορυφαία σεμινάρια του μήνα αφορούν τα ακόλουθα: Risk Management, DPO Masterclass, GDPR for Marketing and Sales, Επιθεωρώντας τον GDPR. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή!
 
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία.

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Διαβάστε επίσης
Σεμινάρια