31/1/2020

Διπλή Επιτυχία του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Διεθνές Συνέδριο Συγκολλήσεων

Σεμινάρια

Μετά από μία επιτυχημένη και άκρως ενημερωτική παρουσίαση στα κεντρικά γραφεία του Διεθνές Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (International Institute of Welding) την Πέμπτη 16/1/2020, το Εθνικό Συνέδριο Συγκολλήσεων που διοργανώνει το Greek Welding Institute στις 6 και 7 Μαΐου 2020 στην Ελευσίνα αναγνωρίζεται πλέον ως ΔΙΕΘΝΕΣ Συνέδριο Συγκολλήσεων (International Welding Congress), με την έγκριση του IIW (International Institute of Welding) και του EWF (European Welding Federation)!

Η παρουσίαση που κέρδισε τις εντυπώσεις των υπευθύνων της IIW πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του WGI, κο Κ. Διαμαντόπουλο, Μεταλλουργό Μηχανικό απόφοιτο του Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην τεχνολογία συγκολλήσεων.

Το Διεθνές Συνέδριο Συγκολλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα στις εγκαταστάσεις του WGI (Τραπεζούντος 96 και Ελευσίνα) παρουσιάζει παγκόσμιο ενδιαφέρον και αφορά όλο τον κατασκευαστικό κλάδο. Η υποστήριξη για την πραγματοποίηση του συνεδρίου θα γίνει όχι μόνο από τοπικούς φορείς αλλά και από φορείς της Διεθνής κοινότητας Κατασκευαστών και Συγκολλήσεων!

Ο τίτλος του Διεθνούς Συνεδρίου θα είναι “Connecting Materials and People” και το θέμα του Συνεδρίου θα είναι «Η Διαθεσιμότητα του Προσωπικού Συγκόλλησης στην Παγκόσμια Βιομηχανία». Κεντρικός Ομιλητής ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, κος Κ. Διαμαντόπουλος. Μία μέρα πριν την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγκολλητών!! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε την Ελληνική παρουσία του Τεχνικού Προσωπικού Συγκολλήσεων στην Παγκόσμια Βιομηχανία, καθώς θα δώσει βροντερό παρών το IIW και το EWF!

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εδώ!

Μετά από μία επιτυχημένη αξιολόγηση του WGI από το IIW και το EWF,  το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων χρίζεται ως Εξουσιοδοτημένος Φορέας των 𝗜𝗜𝗪 και 𝗘𝗪𝗙 για την Πιστοποίηση Κατασκευαστών Μεταλλικών Προϊόντων κατά 𝗜𝗦𝗢-𝟯𝟴𝟯𝟰 (𝗜𝗦𝗢 - 𝟯𝟴𝟯𝟰 𝗤𝘂𝗮𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗿𝗲𝗾𝘂𝗶𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻 𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗳 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹𝗹𝗶𝗰 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝘀). Για τις νέες υπηρεσίες ως ANBCC (Authorized Nominated Bοby for Companies Certification) το WGI αντιπροσώπευσε η Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του WGI, κα Γ. Κολυβά, Μηχανικός Συγκολλήσεων.

Το 𝗜𝗦𝗢 𝟯𝟴𝟯𝟰  είναι ένα αυτόνομο διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που εστιάζει στη διαχείριση ποιότητας των διαδικασιών συγκόλλησης και χρησιμοποιείται από τον κατασκευαστή, ανεξαρτήτως των απαιτήσεων 𝗜𝗦𝗢 𝟵𝟬𝟬𝟭, για να αποδείξει σε έναν πελάτη ή σε τρίτο μέρος ότι τα προϊόντα συγκόλλησης κατασκευάζονται σύμφωνα με το κατάλληλο επίπεδο ποιότητας.

Διπλή επιτυχία λοιπόν για το Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 3630050.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της WGI για μελλοντικές δημοσιεύσεις όσον αφορά τις συμμετέχοντες χώρες, εταιρείες και ομιλητές του Διεθνούς Συνεδρίου.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας