28/01/2020

Δωρεάν Σεμινάριο για την εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρηση

Σεμινάρια

Έχετε εργαζόμενους στην επιχείρησή σας έως 35 ετών και επιθυμείτε να γίνετε ενεργειακά αποδοτικότεροι εξοικονομώντας ενέργεια και πόρους;
 
“Training Workshop – Energy Scout”
 
Θεσσαλονίκη, 03/02/2020 έως 11/02/2020
 
Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο σεμινάριο “Training Workshop – Energy Scout” και πιστοποιήστε τους εργαζόμενούς σας ως Energy Scout!
 
Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί στην Ελλάδα το έργο Young Energy Europe το οποίο υποστηρίζεται από το Υπ. Περιβάλλοντος της Γερμανίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για το Κλίμα (EUKI).
 
Αντικείμενο του προγράμματος Young Energy Europe είναι να εκπαιδεύσει νέους εργαζόμενους έως και 35 ετών σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας προκειμένου να συμβάλλουν στις επιχειρήσεις που εργάζονται σε ανάλογες δράσεις, με σκοπό να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος.
 
Μέσα από ένα ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο τεσσάρων ημερών, το οποίο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις στην αναγνώριση και καταγραφή των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων.
 
Θεματολογία
 
(α) Εισαγωγή στην Προστασία του Κλίματος
(β) Εξοικονόμηση πόρων
(γ) Εξοικονόμηση Ενέργειας
(δ) Εταιρική κινητικότητα (αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξίδια)
(ε) Χρήση Μετρητικών συσκευών
 
Προβλέπεται επίσης και επίσκεψη σε παραγωγική μονάδα επιχείρησης για την επίδειξη της χρήσης των μετρητικών συσκευών και τις δυνατότητες χρήσης τους. Οι συμμετέχοντες και οι επιχειρήσεις τους θα ενημερωθούν σχετικά.
 
Στην τελευταία φάση του προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τα αποτελέσματα της πρακτικής εφαρμογής των γνώσεων σας από το workshop και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας από άλλους energy scouts.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες & οι επιχειρήσεις στο τέλος του workshop, θα παραλάβουν βεβαίωση “Energy Scout” με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
 
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο από επιχειρήσεις για εργαζόμενους/ες που απασχολούνται σε αυτές ηλικίας μέχρι και 35 ετών.

Περισσότερες πληροφορίεςTraining Workshop – Energy Scout

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας