21/01/2020

Διαγωνισμός σεμιναρίων από το Παν/μιο Πειραιώς και άλλες προτάσεις σεμιναρίων

Σεμινάρια

Διαγωνισμός σεμιναρίων από το Παν/μιο Πειριαώς και άλλες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα

 
 
Κέρδισε 1 από τα 70 #σεμινάρια E-Learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Για να δηλώσεις συμμετοχή πρέπει να κάνεις Like στη σελίδα μας, Share το διαγωνισμό μας και 1 σχόλιο στο post του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 23:59. Δες τα συνολικά σεμινάρια που διαθέτουμε. Οι όροι του διαγωνισμού.
 
 
Στην ΤÜV AUSTRIA ACADEMY, αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις που αναδύονται στο σύγχρονο εργασιακό κόσμο και αναπτύσσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα, που συμβάλλουν ενεργά στην ανταγωνιστική τοποθέτηση κάθε εταιρείας και κάθε σύγχρονου επαγγελματία. Δείτε αναλυτικά τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας.
 
 
Η Rescue Training International (RTI) είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός. Παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας. Νέα προγράμματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
 
 
Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα σεμιναριακά κέντρα της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, η Hellas Network, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 13.000 επαγγελματίες.
 
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα σεμινάρια ανά κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας