10/12/2019

Πιστοποίηση επαγγελματιών και προσώπων από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάρια

19.000 επαγγελματίες έχουν πιστοποιηθεί έως σήμερα, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας
 
Η (TÜV NORD), ο πρωτοπόρος φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στον τομέα Πιστοποίησης Προσώπων, ανοίγοντας νέους ορίζοντες  και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης για 19.000 επαγγελματίες σε 80 ειδικότητες.
 
Η πιστοποίηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) παράγει υπεράξια για τον ίδιο τον επαγγελματία,  την επιχείρηση που τον απασχολεί αλλά και την κοινωνία, λόγω της πιο αποτελεσματικής, αξιόπιστης και παραγωγικής εργασίας, εντός ενός πλήρως ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, στο οποίο κάθε εργαζόμενος χρειάζεται να  ανταπεξέλθει στη ραγδαία εξέλιξη και να αποδείξει την άρτια τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την υπεροχή του. 
 
Το όφελος αυτό εξηγεί  η κα Ζωγραφιά Κριθαρούλα, πιστοποιημένη επαγγελματίας ως «3M Science of Safety Εxpert»,  η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επαγγελματική πιστοποίηση προσώπων προσφέρει μια ευκαιρία για την απόκτηση γνώσης και τεχνογνωσίας και, ως εκ τούτου, τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η υπεροχή των ατόμων έναντι άλλων χωρίς πιστοποίηση. Έτσι, με μεγαλύτερη ευκολία κάποιος διεκδικεί μια θέση εργασίας σχετική με το αντικείμενο της πιστοποίησής του. Επιπλέον, αυξάνονται και οι πιθανότητες εύρεσης εργασίας στο εξωτερικό. Η πιστοποίηση του εν λόγω επαγγέλματος έχει αποκτήσει ιδιαίτερο βάρος, λόγω της ανάγκης της αγοράς για αξιοποίηση αναγνωρισμένων, ικανών επαγγελματιών με επικυρωμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες. Το όφελος της πιστοποίησης είναι, τόσο η βελτίωση της επαγγελματικής εικόνας, όσο και η ενίσχυση των επαγγελματικών προοπτικών επί του παρόντος αλλά και μακροπρόθεσμα».
 
Πιστοποίηση Προσώπων
Η πιστοποίηση επαγγελματιών αποτελεί μια σύγχρονη και διεθνώς αναγνωρισμένη διεργασία, με την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αποδείξουν, μέσω εξετάσεων, την ικανότητά τους με τρόπο δίκαιο, αντικειμενικό και αξιόπιστο.  Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον πρώτο Φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης που παρέχει πιστοποίηση σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, των κατασκευών, του εμπορίου, της διοίκησης, του τουρισμού, της πληροφορικής, των τροφίμων και της υγείας, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, οι οποίες είναι ελεγμένες από τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης – ΕΣΥΔ, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024. Η πιστοποίηση που παρέχεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει Ευρωπαϊκή αναγνώριση και γίνεται αποδεκτή ως η πλέον αξιόπιστη στα κράτη μέλη της ΕΕ, για την ανεύρεση εργασίας στο εξωτερικό.
 
Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV ) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναNORDι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. 
 
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων παγκοσμίως.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!