14/1/2020

Νέα online σεμινάρια για καθηγητές από τον Όμιλο Πουκαμισά

Σεμινάρια

Το Semifind καλωσορίζει στις σελίδες του τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισά και παρουσιάζει τα διαδικτυακά σεμινάρια που παρέχει για Καθηγητές. Τα προγράμματα ξεκινούν τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο.

Δείτε τα αναλυτικά:

20/01/2020 Εξ Αποστάσεως
 
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια εκτενή αναφορά σε θέματα και τεχνικές που αφορούν τη διδακτική του μαθήματος και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιώσουν τη μεταδοτικότητά τους και γενικότερα την ικανότητά τους σε σχέση με την προετοιμασία των μαθητών τους.
 
11/02/2020 Εξ Αποστάσεως
 
 Μεθοδολογική προσέγγιση του διδαγμένου κείμενου σύμφωνα με το νέο σχολικό εγχειρίδιο και τα προγράμματα σπουδών. Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στο νέο τυπολόγιο ερωτήσεων και ασκήσεων, δίνοντας έμφαση σε συνδυαστικά θέματα.
 
15/02/2020 Εξ Αποστάσεως
 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση και διασαφήνιση των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Δυσλεξίας σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Θα πραγματοποιηθεί εννοιολογικός καθορισμός των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Δυσλεξίας, θα περιγραφεί η κλινική εικόνα και θα παρουσιαστούν ενδεικτικοί τρόποι παρέμβασης.
 
17/02/2020 Εξ Αποστάσεως
 
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ολιστική, διδακτική προσέγγιση της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ποικίλους άξονες των δύο αυτών γνωστικών αντικειμένων και να ενημερωθούν σχετικά με το νέο πλαίσιο της συνεξέτασης.
 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: Διαδικτυακά Σεμινάρια Πουκαμισάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4112777

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας