05/12/2019

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY και η IATA παρουσιάζουν το πρόγραμμα «CORSIA - Technical Aviation Knowledge for Verifiers» για πρώτη φορά!

Σεμινάρια

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY, ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός της TÜV AUSTRIA HELLAS, ως Regional Training Partner του INTERNATIONAL AIR TRANSPORT ASSOCIATION (IATA), θα υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «CORSIA - Technical Aviation Knowledge for Verifiers» για πρώτη φορά στην Ελλάδα.  

Η πρωτοβουλία CORSIA (Carbon Offsetting and Reduction Scheme for International Aviation) έχει ως στόχο να συμβάλει στην επίτευξη ουδέτερης ανάπτυξης από άποψη εκπομπών άνθρακα από το 2020, καλύπτοντας τις διεθνείς εκπομπές αερομεταφορών μεταξύ χωρών που έχουν προσφερθεί να συμμετάσχουν. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  θα μάθετε τις ειδικές γνώσεις που θα χρειαστεί να έχετε, ώστε να αναγνωριστείτε ως διαπιστευμένος ελεγκτής για το πρόγραμμα αντιστάθμισης και μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα της ICAO για τη διεθνή αεροπορία (CORSIA).

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 20-23|01|2020 στις εγκαταστάσεις της TÜV AUSTRIA ACADEMY (Λεωφόρος Μεσογείων 429, 15343 Αγία Παρασκευή - Αθήνα, 1ος όροφος).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες:
-TUVAUSTRIA 
IATA

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 5220920 (int. 224 or 216) ή στείλετε email στο: athens-iata-rtp@tuv.at

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας