04/12/2019

Νέα σεμινάρια Ψυχολογίας, Επιχειρηματικότητας & πλήθος Δημιουργικών Εργαστηρίων Τεχνών και Πολιτισμού

Σεμινάρια

Το Semifind προτείνει για αυτή την εβδομάδα | 04.12.2019

 
Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Ύπνωση με εξειδίκευση στη Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, το Συστημικό Ψυχόδραμα, καθώς και προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική για Ειδικούς Ψυχικής Υγείας και τη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας. Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας για τα προγράμματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
 
 
Πρακτικές γνώσεις για το νέο επιχειρηματία, τη μικρή επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία. Έκπτωση 20% για τους αναγνώστες του semifind.gr! Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, σε όσους θέλουν να μάθουν τα βασικά της επιχειρηματικότητας, να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν ένα σταθερό σημείο αναφοράς και πρακτικό τρόπο δράσης. Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
 
 
Σεμινάρια Τεχνών & Πολιτισμού στην Αθήνα αλλά και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση από το Tabula Rasa. Όποια κι αν είναι η σχέση σου με τη δημιουργική γραφή, τη σκηνοθεσία, την υποκριτική  ή όποιος άλλος τομέας κι αν σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν είσαι σε στάδιο νέας αρχής, μπορείς να βρεις το δρόμο σου, με ειλικρινή, θερμή καθοδήγηση και βοήθεια, που θα σε οδηγήσει σε άλλο τρόπο σκέψης και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία έχεις μέσα σου αλλά ίσως δεν τα έχεις ακόμα ανακαλύψει...
 
 
Η Hellas Network όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα σεμιναριακά κέντρα της Αθήνας. Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, η Hellas Network, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το χαμηλό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Τα τελευταία χρόνια έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 13.000 επαγγελματίες.

Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρα και επιλέξτε από την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία