26/11/2019

-20% για τους αναγνώστες του Semifind.gr στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του Business Basics στη Θεσσαλονίκη!

Σεμινάρια

Το Business Basics δίνει μια προσφορά 20% έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές του επερχόμενου σεμιναρίου (7/8 & 14/15 Δεκεμβρίου), αποκλειστικά για τους αναγνώστες του semifind.gr. Η προσφορά ισχύει μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Το Business Basics ασχολείται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας (σεμινάρια & συμβουλευτική) και σχεδόν αποκλειστικά με την νέα/μικρή επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία. Καταπιανόμαστε με όλα εκείνα που αφορούν την γέννηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, τον σχεδιασμό και την υλοποίησή της σε επιχείρηση. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά δική μας και προέκυψε μετά από χρόνια μελέτης, δοκιμών και πρακτικής εμπειρίας πάνω στο project management. Η προσέγγισή μας διαφέρει αρκετά από την συμβουλευτική επιχειρήσεων που θα βρείτε στην αγορά. Δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, και την τεχνολογία των startups. 


 

Το «Business Basics – Επιχειρηματικό Ξεκίνημα» (σεμινάρια & συμβουλευτική επιχειρηματικότητας) ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την νέα/μικρή επιχείρηση και τον ελεύθερο επαγγελματία εστιάζοντας σε εκείνες τις γνώσεις και ικανότητες που δημιουργούν εμπορική αξία (marketing, σχεδιασμός, πωλήσεις, ιδέες & ευκαιρίες), αποφεύγοντας περίπλοκες επιχειρηματικές τακτικές (business plans), σύγχρονα trends (τεχνολογικά startups) και αντιπαραγωγικές προσεγγίσεις για το επιχειρείν (ΕΣΠΑ, επιδοτήσεις, λογιστικά). Η προσέγγιση του Business Basics έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον αρχάριο επιχειρηματία και την νέα/μικρή επιχείρηση καθώς και όσους δεν έχουν στοιχειώδη επιχειρηματική παιδεία αλλά έχουν την επιθυμία να μάθουν και να επιχειρήσουν. Αυτούς δηλαδή που έχουν περισσότερο ανάγκη τα βασικά επιχειρηματικά εργαλεία. Είναι πρακτική μέθοδος που δεν συναντάται αλλού στην αγορά, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε εμπορικό project, προέρχεται από εμπειρική γνώση αποκτημένη μέσω project management & αυστηρά στάνταρ εξυπηρέτησης και βασίζεται στην απλότητα και τον πελατοκεντρισμό που διακρίνουν το έργο του πατριάρχη του management Peter Drucker.

Απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, σε όσους θέλουν να μάθουν τα βασικά της επιχειρηματικότητας, να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν ένα σταθερό σημείο αναφοράς και πρακτικό τρόπο δράσης.

Συμπληρώστε τη φόρμα στον σύνδεσμο παρακάτω ή καλέστε στα 2310632077, 6973305379 για να αποκτήσετε την προσφορά!

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Business Basics

Προτεινόμενες σχολές

2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Διαβάστε επίσης