20/11/2019

Νέες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 20.11.2019

Σεμινάρια

Το Senifind.gr προτείνει νέα σεμινάρια για αυτή την εβδομάδα 20.11.2019

Σεμινάρια Ψυχολογίας, Art & Design, Επιθεωρητών Τουρισμού, Λογιστικής!

 
Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιθεωρητές Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων», στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη και υψηλών απαιτήσεων γνώση σχετικά με το ισχύον νομοθετικό, κανονιστικό και εφαρμοστικό πλαίσιο, καθώς και τις διαδικασίες αξιολόγησης για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών. Ημερομηνίες υλοποίησης του προγράμματος: 04-05/12/2019, στην Αθήνα. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 210 5220920 (εσωτ. 224 ή 216).
 
 
Ο ΑΚΤΟ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις τάσεις στο Art & Design και κάθε χρόνο εντάσσει στο ακαδημαϊκό του πρόγραμμα σεμιναριακούς κύκλους σε θέματα Τέχνης, Επικοινωνίας, Σχεδιασμού και Media, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνών και του design, αλλά και στην παροχή δυνατοτήτων δια βίου εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των συμμετεχόντων στα σεμινάρια. Δείτε τα προγράμματα που παρέχονται στο campus της Αθήνας και και στο campus της Θεσσαλονίκης και δηλώστε συμμετοχή!
 
 
Σεμινάρια μηχανογραφημένης λογιστικής, γραμματέων, κατασκευή ιστοσελίδας & web marketing, κατασκευή e-shop, Web Design, Photoshop - InDesign. Παρέχεται βεβαίωση σπουδών από το ΚΔΒΜ, τα προγράμματα σε demo για πρακτική στο σπίτι, καταχώρηση παραστατικών σε πραγματική εταιρεία, επιπλέον πιστοποίηση σε συνεργασία με την global cert, σύνταξη βιογραφικού, βοήθεια στην εύρεση εργασίας, εγγύηση καλύτερης τιμής, τμήματα λίγων ατόμων.
 
 
Μονοετής διεθνώς πιστοποιημένη επαγγελματική Μετεκπαίδευση στη θεραπευτική ύπνωση και στη γνωσιακή συμπεριφορική κλινική υπνοθεραπεία. Tο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Μοντέρνας Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας προσφέρει ολοκληρωμένη επαγγελματική εξειδίκευση. Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει στις 7/12/2019 και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μία πιστοποιημένη καριέρα στην κλινική υπνοθεραπεία.
 
Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας