12/11/2019

Νέα online σεμινάρια αρχιτεκτονικής από το BIM Design Hub!

E-Learning

Νέα εξ αποστάσεως σεμινάρια αρχιτεκτονικής ανακοινώνει ο φορέας εκπαίδευσης BIM Design Hub! 

Το BIM Design Hub είναι ένα εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο και ακαδημαϊκός συνεργάτης της Autodesk και Εξεταστικό κέντρο της Certiport. Η εκπαίδευσή μας εστιάζει τόσο στην ενσωμάτωση της Μοντελοποίησης Πληροφοριών Κτιρίων, (Buiding Information Modeling) στη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, όσο και στην υλοποίησή της μέσω της τεχνολογίας της Autodesk.

25/11/2019 - REVIT ARCHITECTURE ESSENTIALS
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές του κλάδου της κατασκευής, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές που επιθυμούν να ενσωματώσουν την διαδικασία του Building Information μέσω του Autodesk Revit στην διαδικασία μελέτης – κατασκευής.

26/11/2019 - REVIT ARCHITECTURE BIM MANAGEMENT
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές του κλάδου της κατασκευής, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές που θέλουν να εργαστούν έως BIM μάνατζερ. Το σεμινάριο προϋποθέτει σχετική εμπειρία στην σχεδίαση στο Revit και περιλαμβάνει τα εργαλεία διαχείρισής, συνεργασίας και συντονισμού του ΒΙΜ μοντέλου στο Autodesk Revit.

Τα σεμινάρια προσφέρονται διαδικτυακά και αφορούν τους επαγγελματίες και τους φοιτητές του κλάδου της μελέτης και κατασκευής έργων με στόχο την ανάπτυξη ισχυρών δεξιοτήτων ψηφιακής σχεδίασης, την αύξηση της παραγωγικότητας και την οργάνωση των κατασκευαστικών έργων μέσω ψηφιακών διαδικασιών.

Η εκπαίδευσή του BIM Design Hub βασίζεται σε πολυετή εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα και σε προηγμένες γνώσεις στις τεχνολογίες σχεδιασμού. Οι εκπαιδευτές μας είναι επαγγελματίες του κλάδου της κατασκευής και ειδικεύονται στην χρήση της τεχνολογίας ως μέσο δημιουργίας καινοτόμων κατασκευαστικών έργων.
 

Πληροφορίες συμμετοχής - Εγγραφές: BIM Design Hub

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας