22/10/2019

Νέες προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα από το Semifind | 22.10.2019

Σεμινάρια

Νέες προτάσεις σεμιναρίων Interior Design, Event Styling, Ψυχολογίας, Λογιστικής, Ποιότητας - ISO!
 
 
Περισσότερα από 100 προγραμματισμένα σεμινάρια στην ήδη πλούσια θεματολογία αλλά και νέα σεμινάρια ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού στελέχους, προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία. Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!
 
 
To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο συμβουλευτικής και σεμιναρίων. To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά. Δείτε περισσότερα από 70 σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
 
 
Σεμινάρια μηχανογραφημένης λογιστικής, γραμματέων, κατασκευή ιστοσελίδας & web marketing, κατασκευή e-shop, Web Design, Photoshop - InDesign. Παρέχεται βεβαίωση σπουδών από το ΚΔΒΜ, τα προγράμματα σε demo για πρακτική στο σπίτι, καταχώρηση παραστατικών σε πραγματική εταιρεία, επιπλέον πιστοποίηση σε συνεργασία με την global cert, σύνταξη βιογραφικού, βοήθεια στην εύρεση εργασίας, εγγύηση καλύτερης τιμής, τμήματα λίγων ατόμων.
 
 
Πιστεύουμε στην αυθεντικότητα των ιδεών και θέλουμε τους μαθητές μας να τους πηγαίνουμε ‘ένα βήμα μπροστά’, μέσα από Δημιουργικές Εμπειρίες & Διαδρομές! Τα μαθήματα απευθύνονται σε επαγγελματίες και τα τμήματα είναι ολιγομελή, με σημασία στη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή. Κάθε χρονιά για εμάς είναι διαφορετική και η ύλη μας εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εποχής, με ιδιαίτερη προσοχή στη θεματολογία και στη μεθοδολογία των ασκήσεών μας.

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Διαβάστε επίσης