21/10/2019

Το Optimization Academy Power Day επιστρέφει στην Ελλάδα!

Σεμινάρια

Το εξειδικευμένο σεμινάριο για την αύξηση των πωλήσεων του eshop σας, πραγματοποιείται για 2η φορά στη χώρα μας, με 50 “προνομιούχους” συμμετέχοντες να έχουν ήδη κάνει το μοναδικό αυτό event, sold out! 

Βασικός εισηγητής είναι ο ιδρυτής του Optimization Academy, Ivan Imhoff, με τεράστια εμπειρία στον χώρο του Digital Marketing και του eCommerce. Ο Ivan Imhoff έχει σχεδιάσει ένα course, μοιρασμένο σε 4 ενότητες, περιλαμβάνοντας όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να βελτιστοποιήσει την διαδικασία αγοράς μέσα στο eshop του και να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες του eCommerce σε εργαλεία και μεθόδους για να συνεχή βελτίωση του Conversion Rate.

Επιπλέον, στο Optimization Academy θα παρουσιάσει Conversion Rate Optimization case study ο Πάνος Λαδάς, Managing Director της ON.marketing. Μέσα από την 15ετή εμπειρία του στο Digital Marketing και το eCommerce, παρουσιάσει μεθόδους και μυστικά για όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να αναλύσει και να βελτιώσει κάποιος στο eshop του ώστε να πετύχει καλύτερο conversion rate, να είναι καλύτερος από τον ανταγωνισμό και να βλέπει συνεχώς τις πωλήσεις του να αυξάνονται!

Στα πλαίσια της συμμετοχής της ON.marketing στο 2o Optimization Academy Power Day, δύο τυχεροί συμμετέχοντες θα κερδίσουν μετά από κλήρωση υπηρεσίες αξίας 7.500€!

Για περισσότερα σχετικά με την ON.marketing και τον Πάνο Λαδά, θα βρείτε:

Το 2ο Optimization Academy Power Day διεξάγεται με την υποστήριξη του GRECA.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας