9/10/2019

Νέες προτάσεις σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το Semifind

Σεμινάρια

Ενισχύστε τις δεξιότητές σας με τι νέες προτάσεις του Semifind.gr | 09.10.2019
 
Το Future Business School ανακοινώνει νέα τμήματα στα ακόλουθα elearning προγράμματα: Business, Management, Marketing, Logistics, Προμήθειες, Softone ERP, Digital Marketing, Social Media, Εργασιακή Ψυχολογία, Συναισθηματική Νοημοσύνη, Γραμματέων Διοίκησης, Ηλεκτρονική Οργάνωση Γραφείου, Public Relations. Στα elearning προγράμματα η διδασκαλία διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, με τη χρήση υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly. Τα σεμινάρια παρέχουν Βεβαίωση Σπουδών και Πιστοποίηση. Κλείστε θέση τώρα στο 2105782931.
 
Οι συμμετέχοντες με απλό και κατανοητό τρόπο θα εξοικειωθούν μέσα από ασκήσεις και παραδείγματα (case studies) στα βασικά οικονομικά θέματα και θα μάθουν όλες τις οικονομικές έννοιες, που τους είναι απαραίτητες στην καθημερινή επαγγελματική ενασχόλησή τους. Όλες οι αποφάσεις που καλούνται να πάρουν κάθε μέρα οι διοικούντες και τα στελέχη κάθε επιχείρησης εμπεριέχουν οικονομικά μεγέθη και έννοιες, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουν, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογούν τα στοιχεία και τα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων. Αθήνα, 23-25/10/2019 ή 27-29/11/2019. Ωράριο: 17.00-21.00 
 
Το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «Κώστας Στεφανής» (E.Π.Ι.Ψ.Υ.), την Α ́ και τη Β’ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ και την «Υγιεία», τεχνοβλαστό του Ε.Π.ΙΨ.Υ., ανακοινώνουν την έναρξη του Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου «Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση», το μοναδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την εκπαίδευση των επαγγελματιών ψυχικής υγείας στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του πρώτου ψυχωτικού επεισοδίου και των πρόδρομων μορφών του.
 
The Hellenic Management Centre, the official educational provider of the Institute of Chartered Shipbrokers in Greece, offers the Certificate in Shipping, a two-months course, which has been designed to provide participants with a comprehensive and wide understanding of shipping market. The Course has been developed to meet the educational needs of new entrants with little or no exposure to the maritime business. Registrations are now open. Starting Date: 11 NOVEMBER 2019 For more information, please contact us: +30 210 4125945, helmc@otenet.gr.
 
Η πρώτη διαθεματική ημερίδα Ειδικής Αγωγής έρχεται σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Ενημερώσου από καταξιωμένους επιστήμονες για κομβικά ζητήματα που απασχολούν το πεδίο της ΕΑΕ και δικτυώσου με άλλους ειδικούς του κλάδου! 
- Χαρισματικοί & ταλαντούχοι μαθητές 
- Στρατηγικές ενίσχυσης παιδιών με αυτισμό
- Αναπτυξιακές Διαταραχές, ΔΑΦ και ΔΕΠ-Υ
- Σχεδιάζοντας μεταβάσεις για άτομα με νοητική αναπηρία
 
Ένα ολοκληρωμένο online σεμινάριο για όσους θέλουν να γράψουν το δικό τους βιβλίο ή διήγημα. To πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους νέους συγγραφείς να βρουν το προσωπικό τους στυλ, να φτιάξουν το σκελετό, την πλοκή και τους χαρακτήρες του έργου τους και να προσεγγίσουν κείμενα και θεωρίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά το πρότυπο QTL της ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Early Bird -25% έως 13/10/2019.

Δείτε το Newsletter μας!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας