1/10/2019

Προγράμματα που θα απογειώσουν το βιογραφικό σας! | Νέες προτάσεις από το Semifind.gr

Σεμινάρια

Το Semifind.gr σας προσκαλεί να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και προτείνει για αυτή την εβδομάδα:

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει το πρώτο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ως Regional Training Partner της International Air Transport Association (IATA), με τίτλο «IFRS 16, Accounting for Leases in the Aviation Industry». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ημερών και θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 12-13/11/2019. Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (περιγραφή μαθήματος, προαπαιτούμενες γνώσεις, course outline κλπ.) μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
 
Η εκπαίδευση του προσωπικού σας δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή. Στη First Help Training & Surviving παρέχουμε σεμινάρια σε προνομιακές τιμές, ενώ για τις επιχειρήσεις, τα προγράμματα μας μπορούν να επιδοτηθούν από το ΛΑΕΚ. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με το νόμο περί ασφάλειας στο χώρο εργασίας και καλύπτουν τις προδιαγραφές ISO. Σχεδιάστε μαζί μας την εκπαίδευση των ανθρώπων σας.
 
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Σχολή Δια Βίου Μάθησης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του σεμιναρίου "Ειδική Αγωγή - Μαθησιακές Δυσκολίες: εξειδίκευση σε σταθμισμένα ψυχομετρικά εργαλεία και το σχεδιασμό παρεμβάσεων". Τα μαθήματα διεξάγονται τόσο μέσω φυσικής παρουσίας όσο και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14/10/2019.
 
Από 1η Οκτωβρίου ξεκινάει ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος σεμιναρίων της PRIORITY Quality Consultants για στελέχη επιχειρήσεων με ένα ευρύ γνωστικό αντικείμενο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ISO 27001, Business Continuity Management, DPO Masterclass, ITIL4 Foundation, ISO 50001, Crisis Management, Risk Management κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.
 

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας