16/9/2019

Νέο εξάμηνο πρόγραμμα αισθητικής άκρων στη Θεσσαλονίκη!

Σεμινάρια

Ένα νέο εξάμηνο πρόγραμμα στην Αισθητική των Άκρων παρουσιάζει η Blossom Nail Academy με άμεση έναρξη στην Θεσσαλονίκη!

Το εξάμηνο πρόγραμμα φοίτησης, είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών, κατά τους οποίους ο σπουδαστής αποκτά όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την αισθητική των άκρων, και έχει τη δυνατότητα εξάσκησης καθ’όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, ώστε να προετοιμαστεί για τις τελικές εξετάσεις και την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, για την κατοχή της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος, θα χρειαστεί να λάβει τη α) Βεβαίωση Παρακολούθησης 600 ωρών από το Αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης μας, β) 2 χρόνια προϋπηρεσία στο αντίστοιχο αντικείμενο και γ) επιτυχία στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.ΠΕ.Π

Η σχολή προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ όλο τον εξοπλισμό και τα υλικά που είναι απαραίτητα στους σπουδαστές κατα τη διάρκεια των μαθημάτων.

Στη Blos-som Nail Academy, δίνεται η δυνατότητα εκμάθησης σε περιβάλλον πραγματικής εργασίας, με τη ταυτόχρονη διαδικασία πρακτικής εξάσκησης. Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο, εμείς σας δείχνουμε το δρόμο, για να κατακτήσετε τους στόχους σας έχοντας μαζί σας τη γνώση και την εμπειρία επαγγελματιών.

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Blos-som Nail Academy

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας