11/09/2019

Νέες προτάσεις σπουδών και σεμιναρίων από το Semifind | 11.09.2019

Σεμινάρια

Το Semifind.gr προτείνει για αυτή την εβδομάδα 11/09/2019:

Η κορυφή στις σπουδές Art & Design έχει όνομα! 

Εδώ και μισό αιώνα, ο ΑΚΤΟ υπηρετεί την εικαστική παιδεία με σεβασμό & υπευθυνότητα, αποτελώντας τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο της χώρας στις σπουδές Art & Design. Τώρα, οι κορυφαίες σπουδές γίνονται πιο προσιτές! Ανακαλύψτε τα νέα προνομιακά δίδακτρα!
 
 
Εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για Λογιστικά (Kε.Δι.Βι.Μ.1) - 40 Προγράμματα Λογιστικής.
Δωρεάν Πρακτική - Δωρεάν Επανάληψη - Έμπειροι Καθηγητές. Το Power-Tax Training είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Κέντρο που προσφέρει την εξ αποστάσεως Λογιστική εκπαίδευση.
Πληροφορίες - εγγραφές: 2106231894
 
 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πρωτοπορεί και στις πανεπιστημιακές σπουδές Αθλητισμού προσφέροντας την πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής με Bachelors & Masters σε περιζήτητες εξειδικεύσεις: Προπονητική, Διοίκηση Αθλητισμού, Αθλητική Διατροφή. Αξίζεις τη διαφορά!
 
 
Το SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει στην ελληνική γλώσσα αναγνωρισμένα πτυχία και μεταπτυχιακά του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στους τομείς της Ψυχολογίας, των Αθλητικών Επιστημών, των Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών, της Μετάφρασης και της Διερμηνείας Συνεδρίων. 
 
 
Το City Unity College, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει προγράμματα σε σύγχρονους τομείς. Bachelor, Master & PhD Degrees. Θέλεις να ενημερωθείς αναλυτικά για τις προϋποθέσεις εισαγωγής στα προγράμματα και τα δίδακτρα σπουδών; Μη χάνεις χρόνο! Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας. 210 3243222 | info@cityu.gr
 
 
Η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή, διάρκειας 510 ωρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Δυνατότητα ζωντανής online παρακολούθησης για τους διαμένοντες εκτός Αττικής.
 
 
Θες κορυφαίες σπουδές & άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ τη θέση σου στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, με επιδότηση διδάκτρων 40%, και γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας! Επίλεξε το Νο1 ΙΕΚ της χώρας σε βραβεύσεις των σπουδαστών του -1ο και σε επιτυχημένους απόφοιτους, με Χρυσό Βραβείο στα EDUCATION LEADERS AWARDS για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα!
 
 
Σπούδασε στην κορυφαία Σχολή στην Υγεία, στα Τουριστικά, στην Οικονομία - Διοίκηση, στην Προπονητική, στην Αισθητική και στα Παιδαγωγικά! Κλείσε άμεσα τη θέση σου στο νέο campus, στην καρδιά της Αθήνας και κέρδισε 40% στα δίδακτρα σου! Μόνο για λίγες ημέρες!

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Διαβάστε επίσης