03/09/2019

ICS Professional Maritime Programme | Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία

Σεμινάρια

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία
μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers
Έναρξη τμημάτων ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
 
Οι εγγραφές για το έτος 2019-2020 ξεκίνησαν.
 
Το Hellenic Management Centre, ο επίσημος εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτικός πάροχος του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) στην Ελλάδα, παρέχει το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης, «ICS PROFESSIONAL MARITIME PROGRAMME». 
 
Το ICS Professional Maritime Programme είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες πρακτικές γνώσεις σε όλους τους τομείς της εμπορικής ναυτιλίας. Τα μαθήματα που περιλαμβάνει διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι παρέχουν τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια για επαγγελματική εξέλιξη και άμεση εφαρμογή στην καθημερινή πρακτική των συμμετεχόντων. 
 
Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται, παράλληλα, για τις εξετάσεις του Institute of Chartered Shipbrokers, Professional Qualifying Examinations. Οι εξετάσεις οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μόνη ναυτιλιακή επαγγελματική πιστοποίησή, με διεθνές κύρος και παγκόσμια αναγνώριση. 
 
To ICS Professional Maritime Programme περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα όπου οι συμμετέχοντες παρακολουθούν τέσσερα (4) υποχρεωτικά μαθήματα για να αποκτήσουν τις αναγκαίες γνώσεις των βασικών τομέων της ναυτιλίας και τρία (3) μαθήματα επιλογής ώστε να αποκτήσουν εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς: Shipbroking and Chartering Practice, Ship Operations & Management, Ship Sale & Purchase, Marine Insurance, Maritime Economics, Shipping Finance και Maritime Law.
 
Απευθύνεται σε:
  • Επαγγελματίες του χώρου της ναυτιλίας: shipbrokers, operators, charterers, maritime lawyers, agents, finance executives, naval architects, etc. οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν το θεωρητικό και πρακτικό τους υπόβαθρο καθώς και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.
  • Αξιωματικούς του εμπορικού ναυτικού: οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν τη θαλάσσια εμπειρία τους με την εμπορική πρακτική της ναυτιλίας 
  • Απόφοιτοι και Επαγγελματίες διαφόρων σχολών/κλάδων όπως: οικονομικά, οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικά, νομική, μάνατζμεντ, μηχανολογίας, κ.α., οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις και να εισέλθουν στο χώρο της ναυτιλίας.
Οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου και συνδυάζουν πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία καθώς και σημαντικές ακαδημαϊκές σπουδές. 
 
Το πρόγραμμα του ICS ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2019 και διαρκεί μέχρι τον Μάιο 2020.
 
Οι διαλέξεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη / Τρίτη-Πέμπτη) και ώρες 19:00-21:30, στις εγκαταστάσεις του Hellenic Management Centre, στο κέντρο του Πειραιά.
 
Για εγγραφές ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210 4125945, μέσω email: helmc@otenet.gr ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Hellenic Management Center.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας