27/08/2019

Νέα μοριοδοτούμενα σεμινάρια & κορυφαία προγράμματα σπουδών

Σεμινάρια

Το Semifind.gr προτείνει για αυτή την εβδομάδα: 27.08.2019

 
Το εξ αποστάσεως σεμινάριο «Ειδική Αγωγή και Μαθησιακές Δυσκολίες» υλοποιείται στο πλαίσιο του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση και εξειδίκευση επιστημόνων στις βασικές έννοιες της Eιδικής Aγωγής και των Mαθησιακών Δυσκολιών. Το σεμινάριο αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται για τον διορισμό εκπαιδευτικών ειδικής & γενικής αγωγής. Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας  έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην επίσημη σελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ.
 
 
Με γνώμονα να επεκτείνουμε τη γνώση και να συμβάλουμε στην επαγγελματική επιτυχία, προγραμματίσαμε για εσάς περισσότερα από 100 σεμινάρια σε 10 διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την Ποιότητα, το Περιβάλλον/ Ενέργεια, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, την Πληροφορική, την Υγεία και τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, τα Έργα και τις Κατασκευές, τον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία, την Επιχειρηματική Βελτίωση. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας.
 
 
Τo CITY College στη Θεσσαλονίκη συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια. Με 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες Διοίκησης και Οικονομίας, Ψυχολογίας, Πληροφορικής και Αγγλικής Φιλολογίας προσφέρει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (Bachelors & Masters) σε Έλληνες και ξένους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη. Οι απόφοιτοί του αποκτούν το πτυχίο ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Πανεπιστήμιο του Sheffield.
 
 
Με 66 κορυφαία Bachelors & Masters, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Σχολές και συνεργασία με 7 Διεθνή Πανεπιστήμια, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι η πρώτη επιλογή για πανεπιστημιακές σπουδές. Αξίζεις τη διαφορά! Αθήνα Ι Μαρούσι Ι Πειραιάς Ι Θεσσαλονίκη Ι Κρήτη Ι Ρόδος Ι Λάρισα
 
 
Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ  αποτελεί την καλύτερη επιλογή για άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας. Σπούδασε επαγγέλματα υγείας, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, τουριστικά, οικονομία και διοίκηση, αισθητική, παιδαγωγικά και προπονητική στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του, στην καρδιά της Αθήνας.     
 
 
Κάνε το σωστό βήμα στην εκπαίδευση! Απόκτησε ολοκληρωμένη κατάρτιση ακολουθώντας το επάγγελμα των ονείρων σου! Επίλεξε για τις σπουδές σου Ι.ΙΕΚ City Unity. Σπουδές σε σύγχρονα επαγγέλματα που οδηγούν σε επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Προτεινόμενες σχολές

Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Διαβάστε επίσης