21/08/2019

Διαγωνισμός Υποτροφιών και προτάσεις σπουδών και σεμιναρίων

Σεμινάρια

Το Semifind.gr προτείνει για αυτή την εβδομάδα 21/08/2019:

 
Το City Unity College σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προγράμματα σε σύγχρονους τομείς. Bachelor, Master & PhD Degrees. Θέλεις να ενημερωθείς αναλυτικά για τις προϋποθέσεις εισαγωγής στα προγράμματα και τα δίδακτρα σπουδών; Μη χάνεις χρόνο! Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας. 210 3243222 | info@cityu.gr
 
 
Η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 11ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή, διάρκειας 510 ωρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Έκπτωση 10% στα δίδακτρα για εγγραφές έως 31/08/2019. Δυνατότητα ζωντανής online παρακολούθησης για τους διαμένοντες εκτός Αττικής.
 
 
Η Soleas Training Solutions διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 10μηνη επαγγελματική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία. Οι εκπαιδευόμενοι δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενες γνώσεις στην υπνοθεραπεία ώστε να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές ώστε να είναι έτοιμοι ως υπνοθεραπευτές.
 
 
To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο συμβουλευτικής και σεμιναρίων. To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά. Δείτε περισσότερα από 100 σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
 
 
Η Rescue Training International (RTI) είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός. Παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας. Νέα προγράμματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.
 
 
H αναγνωρισμένη σχολή Grand Foyer, μετά από κλήρωση σε διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Semifind.gr, θα προσφέρει σε έναν τυχερό μια πλήρη υποτροφία 100% αξίας 3,000 ευρώ και 10 υποτροφίες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης σε πρόγραμμα της επιλογής τους. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τη φόρμα στην επίσημη σελίδα της Grand Foyer.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας