5/8/2019

Nέα σεμινάρια πληροφορικής και Αγγλικών στη Θεσσαλονίκη και εξ αποστάσεως!

Σεμινάρια

Το Learn-It είναι ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη που παρέχει πληθώρα προγραμμάτων για διά ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση!

Ο φορέας ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για τον Σεπτέμβρη για μερικά από τα προγράμματα του τα οποία περιλαμβάνουν:

13/09/2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πιστοποίηση Χρήσης Βασικών Δεξιοτήτων Η/Υ
13/09/2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Εκπαιδευτής Ρομποτικής και Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things)
13/09/2019 Εξ Αποστάσεως - Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Φωτογράφος
13/09/2019 Εξ Αποστάσεως - Διαχειριστής Κατοικιών τύπου AirBNB
13/09/2019 Εξ Αποστάσεως - Πιστοποίηση Αγγλικών TOEIC (Επίπεδο C1)

O εκπαιδευτικός όμιλος Learn IT, παρέχει τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες από το 2002, αρχικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μέσα από ένα δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, και σε όλες τις πόλεις που φέρουν ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προσανατολίζονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και σε ενήλικες που επιθυμούν την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου επαγγελματικού τομέα. Μέσα από τις ισχυρές μας συνεργασίες με αξιόλογους και πλήρως εξειδικευμένους καθηγητές, με φορείς πιστοποίησης καθώς και με εκδοτικούς οίκους προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες είτε στα εκπαιδευτικά μας κέντρα, είτε εξ αποστάσεως και με την χρήση των τελευταίων πρακτικών e-learning και distance learning.

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές: Learn IT - Κέντρο διά βίου μάθησης

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας