10/05/2019

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers

Σεμινάρια

Έναρξη τμημάτων Σεπτέμβριος 2019
Οι εγγραφές για το έτος 2019-2020 ξεκίνησαν.
 
To ICS Professional Maritime Programme είναι ένα μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο παρέχεται από το Hellenic Management Centre, τον επίσημο πάροχο εκπαίδευσης του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα.   
 
Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, παρέχοντας πρακτική γνώση και τη δυνατότητα πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση. Οι συμμετέχοντες παρακολουθουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ναυτιλιακής επιχείρησης, των εμπλεκομένων επαγγελματιών, των νομικών πτυχών και της ναυτιλιακής οικονομικής θεωρίας. Δίνουν, επίσης, βαθιά γνώση και εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της ναυτιλίας, όπως Dry Cargo Chartering, Tanker Chartering, Ship Operations, Marine Insurance, S&P, Shipping Finance, Port Agency, Shipping Law, κ.α. 
 
Παράλληλα, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας. 
Διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από την πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops, παρέχουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. 
 
Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και σε αποφοίτους/επαγγελματίες άλλων κλάδων που επιθυμούν να εισέλθουν στον δυναμικό χώρο της ναυτιλίας. 
 
Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριος-Μάϊος) και τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες (19:00-21:30). 
 
Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 έχουν ξεκινήσει. Για περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας: +30 2104125945, e-mail: helmc@otenet.gr ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας.

Προτεινόμενες σχολές

Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης Παν. Μακεδονίας
Εγγύηση Ποιότητας με Κύρος
και Αξιοπιστία
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Mediterranean College: Πανεπιστημιακές σπουδές
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Διαβάστε επίσης