10/05/2019

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers

Σεμινάρια

Έναρξη τμημάτων Σεπτέμβριος 2019
Οι εγγραφές για το έτος 2019-2020 ξεκίνησαν.
 
To ICS Professional Maritime Programme είναι ένα μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο παρέχεται από το Hellenic Management Centre, τον επίσημο πάροχο εκπαίδευσης του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα.   
 
Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, παρέχοντας πρακτική γνώση και τη δυνατότητα πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση. Οι συμμετέχοντες παρακολουθουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ναυτιλιακής επιχείρησης, των εμπλεκομένων επαγγελματιών, των νομικών πτυχών και της ναυτιλιακής οικονομικής θεωρίας. Δίνουν, επίσης, βαθιά γνώση και εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της ναυτιλίας, όπως Dry Cargo Chartering, Tanker Chartering, Ship Operations, Marine Insurance, S&P, Shipping Finance, Port Agency, Shipping Law, κ.α. 
 
Παράλληλα, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας. 
Διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από την πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops, παρέχουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. 
 
Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και σε αποφοίτους/επαγγελματίες άλλων κλάδων που επιθυμούν να εισέλθουν στον δυναμικό χώρο της ναυτιλίας. 
 
Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριος-Μάϊος) και τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες (19:00-21:30). 
 
Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2019/2020 έχουν ξεκινήσει. Για περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας: +30 2104125945, e-mail: helmc@otenet.gr ή επισκεφθείτε τη σελίδα μας.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας