7/5/2019

Νέες προτάσεις σεμιναρίων από το Semifind.gr | 07.05.2019

Σεμινάρια

Το Semifnd προτείνει για αυτή την εβδομάδα | 07.05.2019
 
Με γνώμονα να επεκτείνουμε τη γνώση και να συμβάλουμε στην επαγγελματική επιτυχία, προγραμματίσαμε για εσάς περισσότερα από 100 σεμινάρια σε 10 διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την Ποιότητα, το Περιβάλλον/ Ενέργεια, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, την Πληροφορική, την Υγεία και τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, τα Έργα και τις Κατασκευές, τον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία, την Επιχειρηματική Βελτίωση. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας.
 
H Future Business School ανακοινώνει νέα τμήματα στα ακόλουθα elearning προγράμματα: Business, Management, Marketing, Logistics, Softone ERP, Digital Marketing, Social Media, Εργασιακή Ψυχολογία, Γραμματέων Διοίκησης. Στα elearning προγράμματα η διδασκαλία διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, με τη χρήση υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly. Τα σεμινάρια παρέχουν Βεβαίωση Σπουδών και Πιστοποίηση. Κλείστε θέση τώρα στο 2105782931!
 
Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & ενηλίκων, μέσα από έγκυρη, επιστημονική διάγνωση & εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις - Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς & γονείς.
 
Η Rescue Training International (RTI) είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός. Παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας. Νέα προγράμματα το Μάιο και τον Ιούνιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Δείτε αναλυτικά όλα τα Σεμινάρια που προβάλλει το Semifind.gr!

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας