02/04/2019

Νέες προτάσεις Σεμιναρίων από το Semifind.gr | 02.04.2019

Σεμινάρια

Δείτε τις νέες μας προτάσεις σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | 02/04/2019
 
Στην TÜV AUSTRIA ACADEMY, ολοκληρώνοντας ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 5.000 στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της χώρας μας και του εξωτερικού, σε περισσότερα από 550 εκπαιδευτικά προγράμματα, από τα οποία τα 35 σε νέες θεματικές ενότητες, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά. Δείτε εδώ τα νέα μας εκπαιδευτικά προγράμματα και εξασφαλίστε άμεσα την εγγραφή σας στο τηλέφωνο 2105220920 εσωτ. 224 και 216. 

Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
Το Κέντρο Επιμόρφωσης &  Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη νέα διεξαγωγή του ετήσιου εξ αποστάσεως προγράμματος των 450 ωρών: "Ειδική Αγωγή - Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά". Είναι αναγνωρισμένο (ΑΕΙ) & μοριοδοτούμενο, καθώς δίνει στους συμμετέχοντες το δικαίωμα εισόδου στους επικουρικούς πίνακες της ειδικής αγωγής, της ειδικότητάς τους. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 20 Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν!

H Projectyou, εγκεκριμένος εκπαιδευτικός φορέας για την εκπαίδευση και προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις των διεθνών πιστοποιήσεων Logistics ELA και Project Management ΙPMA, οργανώνει νέους κύκλους εκπαιδευτικών προγραμμάτων επαγγελματικής επάρκειας.
Εγγραφές

Δείτε αναλυτικά όλα τα Σεμινάρια που προβάλλει το Semifind.gr!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας