26/3/2019

Νέες προτάσεις Σεμιναρίων από το Semifind.gr | 26.03.2019

Σεμινάρια

Το Semifind.gr παρουσιάζει τις νέες του προτάσεις για αυτή την εβδομάδα | 26.03.2019

Με γνώμονα να επεκτείνουμε τη γνώση και να συμβάλουμε στην επαγγελματική επιτυχία, προγραμματίσαμε για εσάς περισσότερα από 100 σεμινάρια σε 10 διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την Ποιότητα, το Περιβάλλον/ Ενέργεια, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, την Πληροφορική, την Υγεία και τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, τα Έργα και τις Κατασκευές, τον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία, την Επιχειρηματική Βελτίωση. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας.
 
H Future Business School ανακοινώνει νέα τμήματα στα ακόλουθα elearning προγράμματα: Business, Management, Marketing, Logistics, Softone ERP, Digital Marketing, Social Media, Εργασιακή Ψυχολογία, Γραμματέων Διοίκησης.
Τα σεμινάρια παρέχουν Βεβαίωση Σπουδών και Πιστοποίηση.
Κλείστε θέση τώρα στο 2105782931!
 
To Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561), διοργανώνει τα ακόλουθα σεμινάρια με εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Προλάβετε!
•    Παιδοψυχολογία (12 μήνες)
•    Παιγνιοθεραπεία (12 μήνες)
•    Μαθησιακές δυσκολίες: έννοιες, χαρακτηριστικά, αντιμετώπιση (4 μήνες)

H Projectyou, εγκεκριμένος εκπαιδευτικός φορέας για την εκπαίδευση και προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις των διεθνών πιστοποιήσεων Logistics ELA και Project Management ΙPMA, οργανώνει νέους κύκλους εκπαιδευτικών προγραμμάτων επαγγελματικής επάρκειας.
 
Η Singularis, ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, μικρής κυρίως διάρκειας, ενδοεπιχειρησιακά ή ανεξάρτητα σεμινάρια, όπως Συντήρηση και Λειτουργία Υποσταθμών, Συντήρηση και Λειτουργία Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Προστασία Ηλεκτρικών Συστημάτων, Συμβάσεις Προμηθειών και Εργολαβιών, Προετοιμασία για τις εξετάσεις Πιστοποίησης στη Διοίκηση Έργων, Τα «μυστικά» του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού (BUSINESS PLAN). Οι εισηγητές διαθέτουν πολυετή επαγγελματική κι εκπαιδευτική εμπειρία.
 
  • Δείτε αναλυτικά όλα τα Σεμινάρια που προβάλλει το Semifind.gr!

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας